Bursa'da nikâh dairelerinde Sevgililer Günü yoğunluğu

Bursa'da nikâh dairelerinde Sevgililer Günü yoğunluğu

Bursa'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftler nikâh dairelerine akın etti. Kent merkezinde günde ortalama 35 olan nikâh sayısının Sevgililer Günü'nde 80'e ulaştığı öğrenildi.

2018.02.14 13:53 - Son Güncellenme: 2018.02.14 18:20 - Bursa Bölge
A
Bursa'da nikâh dairelerinde Sevgililer Günü yoğunluğu
03:11 Bursa'da nikâh dairelerinde Sevgililer Günü yoğunluğu

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da nikâh dairelerinde Sevgililer Günü yoğunluğu

Evlilik tarihlerini özel güne denk getirmek isteyen çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikâh dairelerine akın etti. Bursa'nın merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde günlük ortalama 35 nikah kıyılırken, bugün bu sayı 80'e ulaştı.

Naile Kızoğlu ile hayatını birleştirmek için Sevgililer Günü'ne nikâh tarihi alan Ramazan Tombaş, nişanlısı ile haziran ayından beri birlikte olduklarını, ekim ayında da evlilik kararı aldıklarını belirterek, "Bugüne denk gelmesini biraz da biz istedik. Düğünümüze 2 ay kadar bir vakit var ama nikâh tarihimiz Sevgililer Günü'nde olsun istedik. 14 Şubat özel bir gün, bundan sonra benim hayatımdaki en anlamlı gün" dedi.

'HER SENE BUGÜNÜ YAŞAMAK İÇİN İSTEDİK'

Düğünlerinden 2 ay önce evlenme kararı aldıklarını belirten Naile Kızoğlu da "Tarih almaya gittiğimizde 14 Şubat olmasını istedik. Hem özel bir gün hem de bu günü her sene yaşamak için istedik" diye konuştu.

Aşklarını 14 Şubat'ta nikahla taçlandırdılar

Nilüfer Belediyesi Nikah Evi'nde, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah yoğunluğu yaşandı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu özel günde evlenen çiftlerin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. 


Yılda 3 bini aşkın nikaha ev sahipliği yapan Nilüfer Belediyesi Nikah Evi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yeni heyecanlara sahne oldu. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü hayatlarının en anlamlı günü haline getirmek isteyen çiftler, Plaza 16'da bulunan Nilüfer Nikah Evi'nde aşklarını nikahla taçlandırdılar. Gün boyunca 14 nikahın kıyıldığı bu özel günde, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Azize Şimşek ile Ömer Gül ve Gülcan Hacıoğlu ile Hasan Akkaşoğlu çiftlerinin heyecanına ortak oldu. Çiftlerin nikahını kıyarak mutluluklar dileyen Bozbey, günün anısına gül ve kahve fincanı hediye etti. 

Başkan Bozbey, "Sevgi en yüce değerdir. Hepimizin sevgiyi içimizde hissetmemiz, çevremize yaymamız ve yaşamımıza katmamız gerekiyor. Bunu yaptığımız takdirde hem iyi bir insan, güzel bir insan aynı zamanda çevremizde yaymış olduğumuz o güzel enerjiyle de çevremizi de gülümseten insan oluruz. Birlikte olan sevginizin yaşam boyu sürmesini ve sizin nezdinizde herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutluyorum" dedi.  

Nikahı kıyılan çiçeği burnunda çiftler de bu anlamlı günde unutulmaz bir anıya imza attıklarını belirterek, Başkan Mustafa Bozbey'e teşekkür ettiler.  

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.14 13:53 - Son Güncellenme: 2018.02.14 18:20 - Aysın Komitgan
A