Bursa'da Murat Özer İnşaat Rezidans anlayışını değiştiriyor

Bursa'da Murat Özer İnşaat Rezidans anlayışını değiştiriyor

"Selam Rezidans" markasıyla "rezidans" konseptine yepyeni bir vizyon kazandıran Murat Özer İnşaat, Yunuseli'de inşaatı süren "Selam Rezidans Yunuseli" ile benzersiz bir projeyi hayata geçiriyor.

2018.02.10 13:25 - Son Güncellenme: 2018.02.10 13:25 - Bursa Bölge
A
Bursa'da Murat Özer İnşaat Rezidans anlayışını değiştiriyor

Murat Özer İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özer, 14 yıldır inşaat sektöründe birçok başarılı projeye imza attıklarını ve 2 binden fazla konut ürettiklerini  söyledi.

Geliştirdikleri tüm projelerde projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine kadar sürecin her aşamasında kalite standartlarını koruduklarını dile getiren Ömer Özer, bu vizyonla bugüne kadar birçok konut, işyeri, hastane ve plaza projesini hayata geçirdiklerini aktardı.

Projelerinde yaşanabilir mekanlar geliştirmeye azami özen gösterdiklerini kaydeden Ömer Özer, "Tüm projelerimizi daha başlagıç aşamasında tüm ayrıntılarıyla planlıyoruz. Müşteri beklentilerini iyi analiz ederek tasarımlarımızı yapıyor, bu hedeflere uygun uygulamalar geliştiriyoruz. Teknolojiden de üst düzeyde yararlanarak, kaliteyi konforla birleştiriyor ve beklentileri en üst düzeyde karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

REZİDANS KOPSEPTİNE YEPYENİ BAKIŞ

Firma olarak öncü olmaya ve vizyon projelerini uygulamaya geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Ömer Özer, "Selam Rezidans" markasıyla rezidans konseptine de benzersiz bir vizyon kattıklarını söyledi.

Ömer Özer, Bursa'nın ve Yunuseli bölgesinin ana arterlerinden birisi haline gelen Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'na yakın lokasyonda hayata geçirdikleri "Selam Rezidans Yunuseli" projesinin özellikle estetik proje tasarımı ve "teras" konseptiyle benzersiz bir rezidans anlayışını sunduğunu dile getirdi.

Ömer Özer, "Proje lokasyonumuz Bursa'nın en gözde ve hızlı büyüyen semti Yunuseli'de yer alıyor. Bursa'nın her noktasından ulaşım çok kolay. Kentin merkezinde ve şehrin yeni simgesi Timsah Arena'ya 10 dakika mesafede. Muhteşem bir Uludağ manzarasına sahip" dedi.

AVM'Sİ OLAN REZİDANS

Ömer Özer, projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

"Proje 12 bin 150 metrekare arsa üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip. 151 daire ve AVM'den oluşan 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra geniş teraslı rezidans daireler ve sosyal alanlar üzerinde yükselen mimarisi ve kalitesiyle dört mevsim kaliteli bir yaşam imkanı sunuyor.

Projemizde özellikle geniş peyzaj alanı ve sosyal donatı imkanları da sunuyoruz. Futbol, basketbol sahası, tenis kortu, kütüphane, teraslı kafeterya, süs havuzları, yürüyüş yolu, 24 saat özel güvenliği, çocuk oyun parkları, açık otopark asansörlü kapalı otoparkın yanı sıra bay ve bayanlara özel ayrı yüzme havuzları, saunalar, Türk hamamları, spor salonları ile Yunuseli'nin en görkemli ve ayrıcalıklı yaşam alanını sunmaktan gururluyuz."

Ömer Özer, Selam Rezidan Yunuseli'de inşaatın hızla yükselmeye devam ettiğini, projeye yönelik ilgi ve talepten dolayı da mutlu olduklarını ve konutların yüzde 65'inin satıldığını kaydederek, "Projemizi bu yıl sonunda tamamlayarak hak sahiplerimize teslim etmeyi planlıyoruz. Proje tamamlandığında hem bulunduğu bölgeye hem de Bursa'ya önemli bir mimari proje kazandıracak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Hedefimiz her mahalleye bir Selam Rezidans konseptini taşıyabilmek" dedi.

ÖMER ÖZER: KALİTE VE GÜVEN VEREN MARKALAR BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Bu arada, inşaat sektöründeki gelişmeleri de değerlendiren Ömer Özer, özellikle konut sektöründe zaman zaman yaşanan dalgalanmalara rağmen, kalite ve istikrarlarıyla güven sağlayan markaların önemli işler yapmaya, talep görmeye ve büyümeye devam ettiklerini söyledi. Arz ve talepte zaman zaman iniş çıkışlar olsa da Bursa'da ve Türkiye'de özellikle konut talebinin halen yüksek düzeyde olduğunu dile getiren Ömer Özer, "Önemli olan müşterilerin beklentilerini iyi analiz edebilmek ve doğru projeleri sunabilmek" dedi.

İnşaat sektörünün alt sektörleriyle birlikte Türkiye ekonomisinin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğini ifade eden Ömer Özer, "Firma olarak yeni projelerimizle birlikte Bursa ve Türkiye ekonomisinin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.10 13:25 - Son Güncellenme: 2018.02.10 13:25 - Aysın Komitgan
A