Bursa'da mühendisler satranç turuvasında buluştu

Bursa'da mühendisler satranç turuvasında buluştu

İnşaat mühendisleri Geleneksel Satranç Turnuvası'nda bir araya geldi.

2018.08.07 11:29 - Son Güncellenme: 2018.08.07 11:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da mühendisler satranç turuvasında buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, Oda - Üye iletişimini arttırmak, mühendislerin sosyalleşmesine katkı sağlamak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Şube hizmet binasında gerçekleşen Geleneksel Satranç Turnuvası'nda buluşan inşaat mühendisleri yarışırken eğlenmenin tadını çıkarttı.

Çekişme mücadelelerin ardından Turnuva 1'ncisi Seval Mutlu, 2'nci Suat Yokuş, 3'ncü Yiğit Can Sezgin oldu. Turnuva sonunda dereceye giren mühendislere madalyaları ve hediyeleri İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Mustafa Er, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Aslan, Burak Alp Özbek tarafından verildi. Turnuva hakemleri Muhammed Bayındır, Yunus Emre Akbal'a da teşekkür plaketleri takdim edildi.

Üyelere destek olmak için heyecana ortak olan İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, bu tür etkinlikleri arttırarak sürdüreceklerini belirterek, sosyalleşmenin ve iş yoğunluğundan uzaklaşmanın inşaat mühendislerine iyi geleceğini söyledi.

Başkan Albayrak, gelen talepler üzerine satranç turnuvasını da, tıpkı İKK Futbol Turnuvası gibi tüm meslek odaları üyelerini buluşturan bir turnuva haline getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.07 11:29 - Son Güncellenme: 2018.08.07 11:30 - HABER MERKEZİ
A