Bursa'da modifiye severler bir araya geldi

Bursa'da modifiye severler bir araya geldi

Bursa'da faaliyet gösteren Club Bursa Modifiye Derneği, Yunuseli Havalima'ında tuning show düzenledi. Düzenlenen etkinlikte birbirinden pahalı ve modifiyeli araçlar sergilendi. Etkinliğe Bursalıların ilgisi yoğun oldu.

2018.09.09 14:00 - Son Güncellenme: 2018.09.09 14:06 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da modifiye severler bir araya geldi
03:56 Bursa'da modifiye severler bir araya geldi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da modifiye severler bir araya geldi

SEFA BALABAN/BURSADABUGUN.COM

Bursa'da modifiye tutkunları Yunuseli Havalimanı'nda bir araya geldi. Club Bursa Modifiye Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte modifiyeli araçlar Bursalıların beğenisine sunuldu.

Birbirinden pahalı ve modifiyeli araçların sergilendiği etkinliğe ilgi büyük oldu.

2009 yılında sosyal medyada sadece bir sayfa olarak kurulduklarından bahseden Club Bursa Modifiye Derneği başkanı Gökhan Temel, "Derneğimiz 2009 yılında kuruldu. Bu seneye kadar farklı farklı etkinlikler yaptık. Bu sene de Yunuseli Havalimanı'nda bu etkinliği yapmaya karar verdik. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ'ın destekleriyle bu etkinliği burada gerçekleştirmek istedik. Sağolsun belediye başkanımız Alinur Aktaş bizlere bu imkanı sundu. Şuan burada 23 tane sponsor firmamız var. 14 civarinda da Bursa'da bulunan marka gruplarımız var. Desibel yarışmaları var. 2009 yılında bu dernek kurulduğunda dernek değil sadece bir sayfaydık. Belirli senelerde sosyal aktiviteler yaptık. Belirlik yardım kampanyaları düzenledik" dedi. Temel son olarak, "Bize bu imkanları sağlayan, bu etkinliği burada yapmamıza destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz" sözlerini kullandı.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.09 14:00 - Son Güncellenme: 2018.09.09 14:06 - HABER MERKEZİ
A