Bursa'da minik yüzücüler sertifika heyecanı yaşadı

Bursa'da minik yüzücüler sertifika heyecanı yaşadı

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Dönemi Spor Okulları'nın birinci dönem yüzme kursunu başarıyla tamamlayan minik yüzücüler, sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın elinden aldı.

2018.07.23 15:27 - Son Güncellenme: 2018.07.23 15:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da minik yüzücüler sertifika heyecanı yaşadı

Yaz aylarında çocukları ve gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefleyen Osmangazi Belediyesi, uzman eğitmenleri ile Yaz Spor Okulları eğitimlerine devam ediyor. 03-21 Temmuz tarihleri arasında Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen yüzme kurslarının birinci dönemi, yaşları 4 ile 5 arasında değişen 38 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Haftada 3 gün yüzme kurslarından faydalanan çocuklar, 3 haftalık programın sonunda toplam 9 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayarak, sertifika almaya hak kazandı.

Her yaştan insana spor yapma imkanı sunduklarını vurgulayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ''Her yıl düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları ile çocuklarımız yaz tatillerini spor yaparak geçirme fırsatı buluyor. Spor tesisleri olarak baktığımızda Osmangazi Belediyesi ve Bursa bu noktada ilk sırada yer alıyor. Her branşa yönelik alt yapı akademilerimiz ile spor yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Ertuğrul Sağlam Spor Tesisimizde, yüzme kurslarımızın birinci dönemini tamamladık. Çocuklarımızın başarılı bir kurs dönemi geçirdiğine inanıyorum. 24 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek ikinci dönem kursumuza tüm çocuklarımızı davet ediyorum'' dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Dündar, öğrencilere sertifikalarını verdi. Sertifika töreninin sonunda öğrencilere ve ailelerine dondurma ikramı yapıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.23 15:27 - Son Güncellenme: 2018.07.23 15:27 - HABER MERKEZİ
A