Bursa'da mimar ve mühendisler grubu iftarda buluştu

Bursa'da mimar ve mühendisler grubu iftarda buluştu

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Bursa Şubesi, geleneksel iftar programında, bir araya geldi.

2019.05.17 11:17 - Son Güncellenme: 2019.05.17 11:17 - Bursa Bölge
A
Bursa'da mimar ve mühendisler grubu iftarda buluştu

Merinos AKKM'de düzenlenen programa; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülten Kapıcıoğlu, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, MMG Genel Başkan Yardımcıları Yakup Güler ve Bülent Şen, MMG Bursa Şubesi Başkanı Kasım Şükrü Karabulut'un yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, MMG üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan MMG Bursa Şubesi Başkanı Kasım Şükrü Karabulut, Ramazan ayının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve birlik beraberlik getirmesini diledi. Karabulut, "İslam Coğrafyası olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Dünya genelinde yaşanan olaylar birlikte olmanın önemini bize bir kez daha göstermektedir. İslam Coğrafyasında eğitimli bilinçli kişiler, bu coğrafya için elinden geleni yapmalıdır. Bizler Mimar ve Mühendisler Grubu olarak, sorumluluğumuz çerçevesinde her türlü gayreti göstermekteyiz" diye konuştu.

MMG Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şen de, "Birlik beraberliğinin güzel örneklerini gördüğümüz bu iftardan dolayı Bursa Şubemize teşekkür ederiz. Büyükşehirler başta olmak üzere 35 şehirde şubeleşmiş durumdayız. Hep beraber güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Şehir yönetimine bir bütün olarak baktıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ise, "Şehir; kamusuyla, sanayicisiyle, sivil toplum örgütleriyle, mimarı, mühendisi ve sanatçısıyla bir bütündür diyoruz. Şehrin problemlerini birlikte çözebilir, şehri birlikte güzelleştirebiliriz. Bu anlamda şehrin yönetimine, Yıldırım'ın gelişimine sizlerin de katkı koyacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülten Kapıcıoğlu da şunları söyledi: "Ramazan ayı, bereket ve mağfiret ayı. Dünyevi hayatımızı çeki düzene koymaya çalıştığımız bir ay. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye yarayan da bir fırsat ayı aynı zamanda. Biz meslek erbapları olarak hayatımızı idame ettirmek ve şehri güzelleştirmek için hem mesleğimizi icra ediyor hem de mesleğimiz ve yaşadığımız şehir adına önemli değerler üretiyoruz. Bu anlamda bu tip meslek platformlarının önemli olduğunu düşünüyoruz."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.05.17 11:17 - Son Güncellenme: 2019.05.17 11:17 - Gülcan Tekin
A