Bursa'da lodos ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Bursa'da lodos ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Bursa'da dün gece saatlerinde başlayan lodos, öğle saatlerinde şiddetini artırarak hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklardakiler yürümekte güçlük çekerken, aniden bastıran sağanak da sürücülere zor anlar yaşattı.

2017.12.10 13:26 - Son Güncellenme: 2017.12.10 13:33 - Bursa Bölge
A
Bursa'da lodos ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi
00:40 Bursa'daki şiddet lodos hasara yol açtı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'daki şiddet lodos hasara yol açtı

01:08 Bursa'da lodos ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da lodos ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Bursa'nın tüm ilçelerinde gece saatlerinde başlayan lodos, aralıksız olarak devam ediyor. Öğle saatlerinde şiddetini artıran lodos vatandaşlara zor anlar yaşattı. Lodos devam ederken aniden bastıran sağanak da sürücüleri olumsuz etkiledi.

Yağmurdan korunmak isteyen vatandaşlar iş yerlerinin saçaklarına ve otobüs duraklarına saklandı. Şemsiye açmak isteyenler lodos sebebiyle zor anlar yaşadı.

Bu arada şiddetli lodos nedeniyle bazı evlerin çatları uçtu. Merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi'nde bir otomobil uçan çatının altında kalarak hasar gördü. 

DENİZ ULAŞIMINA LODOS ENGELİ

Marmara bölgesinde etkili olan yoğun lodos ve yağmur yağışları deniz seferlerini doğrudan etkiledi. BUDO'nun saat 08.00'den itibaren saat 16.30 seferi de dahil olmak üzere karşılıklı Bursa ve İstanbul seferleri iptal edildi. İDO da sabahın erken saatlerinden itibaren saat 16.30 Bursa-İstanbul seferi de dahil olmak üzere karşılıklı İstanbul, Bursa, Bandırma ve Yalova seferlerinin hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Dün de hava muhalefeti nedeniyle İDO ve BUDO'da gün içerisindeki seferler iptal edilmişti.

Lodos Bursa'da hayatı felç etti!

İLGİLİ GALERİ

Lodos Bursa'da hayatı felç etti!

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.10 13:26 - Son Güncellenme: 2017.12.10 13:33 - Aysın Komitgan
A