Bursa'da kreşte hayatını kaybeden Tuana bebek toprağa verildi

Bursa'da kreşte hayatını kaybeden Tuana bebek toprağa verildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kreşte yemek yedikten sonra uyurken solunumu durması sonucunda hayatını kaybeden 1 yaşındaki Melisa Tuana Memiş, gözyaşları içinde toprağa verildi. Dernek çatısı altında çalıştırılan kaçak kreşteki bakıcı kadın tutuklandı. Kaçak kreşi işleten derneğin başkanı ise serbest bırakıldı. Cezaevine gönderilen kadın bakıcı üzerindeki montunu başına geçirip yüzünü sakladı. 

2018.11.08 14:18 - Son Güncellenme: 2018.11.08 17:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da kreşte hayatını kaybeden Tuana bebek toprağa verildi
04:43 Bursa'da kaçak kreşin bakıcısı tutuklandı dernek başkanı adli kontrol şartıyla serbest kaldı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da kaçak kreşin bakıcısı tutuklandı dernek başkanı adli kontrol şartıyla serbest kaldı

03:28 Bursa'da kreşte hayatını kaybeden Tuana bebek toprağa verildi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da kreşte hayatını kaybeden Tuana bebek toprağa verildi

Cenazede konuşan Melisa'nın babası İbrahim Memiş, "Sonuna kadar şikayetçiyiz. İhmal var. 40 dakika önce kalbi durduğunu söyledi doktor. 40 dakikadır çocuğa hiç bakılmamış. Konu kapatılamaz. Başka birinin de başına gelmesin. Başkaları da yanmasın. Zor, gerçekten çok zor. Şikayette bulundum, devamını da getireceğim. Orada çalışan kişinin ihmali sonucu yavrumuz öldü. Biz onlara çocuğumuzu emanet edip gidiyoruz. Sabah çocuğumu ben bıraktım. Beni öğleden sonra aradılar; 'Çocuğunuz morardı, ölmüş' dediler ve telefonu kapattılar. 1 yaşındaki çocuğumun ağzından pilav taneleri çıktı. Biz de yemek veriyoruz çocuğumuza ama hemen uyutmuyoruz. Yoksa biz de biliriz yedir ve yatır yapmasını" dedi.

Minik tabuta konulan Melisa'nın cenazesi, Çimen Camii'ne götürüldü. burada öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından, amcası Şener Memiş'in kucağında mezarlığa götürüldü. Minik Melisa'nın cansız bedeni, Hastane Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Dernek çatısı altında çalıştırılan kaçak kreşteki bakıcı kadın tutuklandı. Kaçak kreşi işleten derneğin başkanı ise serbest bırakıldı. Cezaevine gönderilen kadın bakıcı üzerindeki montunu başına geçirip yüzünü sakladı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.08 14:18 - Son Güncellenme: 2018.11.08 17:52 - HABER MERKEZİ
A