Bursa'da kaza saniye saniye görüntülendi

Bursa'da kaza saniye saniye görüntülendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ölümden döndü. O anlar ise saniye saniye güvelik kamerasına yansıdı. 

2019.02.22 10:57 - Son Güncellenme: 2019.02.22 11:28 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da kaza saniye saniye görüntülendi
00:53 Bursa'da kaza saniye saniye görüntülendi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da kaza saniye saniye görüntülendi

01:20 Bursa'da çarptığı motosiklet sürücüsünün başından bir an olsun ayrılmadı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da çarptığı motosiklet sürücüsünün başından bir an olsun ayrılmadı

Kaza Sinanbey Mahallesi Muratbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Hafif ticari araçla seyir halinde olan sürücüsü öğrenilemeyen araç, aracını park etmeye çalıştı.

Park yeri yüksek olduğu için kaldırıma çıktığını sanan kadın sürücü araçtan inmek için kontrolsüz bir şekilde kapıyı açınca, aynı istikametten gelen bisiklet sürücüsü Selçuk Y. açık olan kapıya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen bisiklet sürücüne arkasında gelen bir başka araç çarptı.

O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada ölümden dönen bisiklet sürücüsü ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu, kazayla alakalı tahkikatın sürdüğü öğrenildi. 

Çarptığı motosiklet sürücüsünün başından bir an olsun ayrılmadı

Öte yandan Bursa'da motosikletiyle gezmeye çıkan sürücüye arkasında seyreden otomobil çarptı. Otomobil sürücüsü, yaralı gencin başından 112 ekipleri gelinceye kadar ayrılmadı. 

Kaza İzmir yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 RBR 81 plakalı motosikletiyle gezmeye çıkan Ufkun Gündüz'e (22) arkadasında seyreden 16 ADM 635 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen Gündüz yola savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yoldan geçen bazı sürücüler araçlarından inerek yaralıya müdahale ederken, motosiklete arkadan çarpan araç sürücüsü, sağlık ekipleri gelene kadar Gündüz'ün başından ayrılmadı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.22 10:57 - Son Güncellenme: 2019.02.22 11:28 - HABER MERKEZİ
A