Bursa'da Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği'nden eleştiri

Bursa'da Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği'nden eleştiri

Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı Yahya Usta,Türkiye Kayak Federasyonu'ndaki yapılan yolsuzluklar ve şaibeli işlerinden dolayı ertelenen seçimleri ve başkan adaylarının kendilerini aklayamaması ile ilgili basın toplantısı düzenleyerek, adaylardan Fatih Kıyıcı ve ekibi Genel Sekreteri Necip Kishalı'nın sert bir dille eleştirdi.

2018.08.18 09:23 - Son Güncellenme: 2018.08.18 09:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği'nden eleştiri

Bursa Kültürpark Medya Restoran'da basın toplantısı düzenleyen Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği üyeleri ve Başkanı Yahya Usta, Türkiye Kayak Federasyonu seçimleri için aday olan isimlerden Fatih Kıyıcı ve ekibi Genel Sekreter Necip Kishalı'nın mahkemelerinin devam ettiğini ve aklanması gerektiklerini söyledi.

Başkan Usta, "Uluslararası Olimpiyatlarda ülkemiz çok geriledi milli sporcularımızın üstleri tek tek çiziliyor ve istifa etmeye zorlanıyorlar. 74 milyon Tl bütçe ile yapılan yarışlarda yolsuzluklar ve usulsüzlükler hat safhada elimizde belgeler var, aynı gün yarışlarda hem Bursa Uludağ'da olup aynı anda Erzurum Palandöken'de olduklarını söylüyorlar resmi kayıtlarda bunlar var. Hala mahkemeleri devam ediyor, bunları aklamadan aday olan Fatih Kıyıcı ve ekibi Genel Sekreter Necip Kishalı 3 defadır ertelenen ancak 13 Eylül'de yapılacağı söylenen seçimlerinde salona dahi alınmasını istemiyoruz. Sayın Devlet Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na sesleniyorum, Türkiye Kayak Federasyonu'nu gerçek sahipleri emekçiler yönetsin yolsuzlukların konuşulduğu bir federasyon ve yönetimi istemiyoruz" dedi. 

 

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.18 09:23 - Son Güncellenme: 2018.08.18 09:27 - HABER MERKEZİ
A