Bursa'da kamuda çalışan mimarlar buluştu

Bursa'da kamuda çalışan mimarlar buluştu

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, kamuda çalışan mimarlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

2018.08.02 12:10 - Son Güncellenme: 2018.08.02 12:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da kamuda çalışan mimarlar buluştu

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ömer Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Durak Muhallebicisi'nde kamuda çalışan meslektaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda, odaya kayıtlı olan mimarların kamuda ve özelde mesleklerini icra ettiklerine ve aynı oda çatısı altında ayırt etmeksizin herkesin Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin değerli bir üyesi olduğuna vurgu yapan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ömer Faruk Şahin, birlikte hareket etmenin ve ilişkileri güçlü tutmanın önemine dikkat çekti.

Kamudaki mimarlarla dönem dönem bir araya gelmeyi sürdüreceklerini ifade eden Şahin, "Başladığımız gün itibarıyla belli değerleri oluşturmaya, belli kısımları yapılandırmaya ve odamıza olan bakış açısını değiştirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda üyelerimize dokunmayı çok önemsiyoruz. Meslektaşlarımıza temas etmek için sürekli kendileriyle bir araya geliyoruz. Bu buluşmalarda meslektaşlarımızın sorunlarını dinliyor, onlarla istişarelerde bulunuyoruz. Şimdi kamuda çalışan meslektaşlarımızla da buluşmalara başlattık. Umarım devamı gelecektir" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.02 12:10 - Son Güncellenme: 2018.08.02 12:10 - HABER MERKEZİ
A