Bursa'da Ihlamur Kokulu Günler Festivali başlıyor

Bursa'da Ihlamur Kokulu Günler Festivali başlıyor

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bulunan ve dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip ıhlamur ormanlarının tanıtılması hedefiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ihlamur Kokulu Günler Festivali, 1 Ağustos'ta başlayacak.

2018.07.30 17:59 - Son Güncellenme: 2018.07.30 18:05 - Bursa Bölge
A
Bursa'da Ihlamur Kokulu Günler Festivali başlıyor

Karacabey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, doğa tutkunları için yeni bir cazibe merkezi olması hedefiyle 1-07 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek festivale Yeniköy ev sahipliği yapacak. 

Etkinlik süresince çocuklar ve yetişkinler için düzenlenecek çeşitli yarışmalar ve halk oyunları gösterileri ile birlikte, ziyaretçiler için yöresel ev lezzetlerinin satılacağı ekopazar kurulacak. 

Öte yandan, festival kapsamında 3 Ağustos'ta Kolpa, 4 Ağustos'ta Resul Dindar, 5 Ağustos'ta ise Aydilge konser verecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey'in keşfedilmemiş çok sayıda değerinin gün yüzüne çıkarılması ve hak ettiği konuma ulaştırılması için göreve geldikleri günden bu yana büyük bir atılım dizisi başlatıldığını ifade etti. 

Ihlamur Festivali kapsamında hazırlıkların tamamlandığı belirten Özkan, başta Bursa ve civar bölgeler olmak üzere ülkenin dört bir yanından ziyaretçileri Karacabey'e beklediklerini kaydetti. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.30 17:59 - Son Güncellenme: 2018.07.30 18:05 - Gülcan Tekin
A