Bursa'da Hz. Ebubekir cami ibadete açıldı

Bursa'da Hz. Ebubekir cami ibadete açıldı

Gemlik Belediyesi öncülüğünde, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Dr. Ziya Kaya Mahallesinde yaptırılan Hz. Ebubekir Camii ibadete açıldı. Demir ve beton aksamının karşılanmasının yanı sıra Çevre düzenlemesi de Gemlik Belediyesi tarafından yapılan Hz. Ebubekir Camii, kılınan ilk Cuma namazı ile birlikte ibadete açılmış oldu.

2018.12.03 10:57 - Son Güncellenme: 2018.12.03 10:59 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Hz. Ebubekir cami ibadete açıldı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesinin Özel Sektör ve hayırsever işadamları işbirliği çerçevesinde son 5 yılda 7 okul ve 12 caminin öncülüğünü yaptığını hatırlatarak, Hz. Ebubekir Camiinin de tamamlanarak, ibadete açılmasının gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ebubekir Camiinin, Dr. Ziya Kaya Mahallesine çok yakıştığını ifade eden Başkan Yılmaz, camiinin yapımında emeği geçen ve katkı sağlayanlara teşekkür etti.

30 Kasım'da Cuma Namazıyla birlikte ibadete açılan Hz. Ebubekir Camiinde ilk vaaz ve hutbeyi İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı verdi. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, kurum ve daire amirleri, STK ve Dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla eda edilen ilk Cuma Namazının ardından Hz. Ebubekir Camii ibadete açıldı.  

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.03 10:57 - Son Güncellenme: 2018.12.03 10:59 - HABER MERKEZİ
A