Bursa'da hamamdaki zehirlenme faciasında flaş gelişme!

Bursa'da hamamdaki zehirlenme faciasında flaş gelişme!

Bursa'nın Kestel ilçesinde hamamda karbonmonoksitten 4 kişinin zehirlenmesiyle alakalı işletme sahibi tutuklanırken, hastanede tedavisi devam eden doktorun da hayatını kaybettiği öğrenildi. Diğer yandan gözaltına alınan işletme sahibi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2018.12.17 17:44 - Son Güncellenme: 2018.12.17 19:30 - Bursa Bölge
A
Bursa'da hamamdaki zehirlenme faciasında flaş gelişme!
02:28 Bursa'da tarihi hamamda facia: 1 ölü, 3 yaralı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da tarihi hamamda facia: 1 ölü, 3 yaralı

01:43 Bursa'da hamam faciasının kurbanı son yolculuğuna uğurlandı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da hamam faciasının kurbanı son yolculuğuna uğurlandı

Kestel ilçesinde hamamda karbonmonoksitten 4 kişinin zehirlenmesiyle alakalı işletme sahibi tutuklanırken, hastanede tedavisi devam eden doktorun da hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, hamamda karbonmonoksit zehirlenmesinden 4 kişi hastaneye kaldırıldı. 1 kişi öldü, 3 kişi ise tedavi altına alındı. Öte yandan hamam sahibi Osman Doğan ile zehirlendikten sonra tedavisi tamamlanan oğlu Ahmet Furkan Doğan gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Osman Doğan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Ahmet Furkan Doğan ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Dr. Osman Onay'ın ise akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Böylece Habip Doğan'ın ardından Onay'ın da hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı ikiye çıktı. 
 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.17 17:44 - Son Güncellenme: 2018.12.17 19:30 - Gülcan Tekin
A