Bursa'da feci TIR kazası!

Bursa'da feci TIR kazası!

Bursa'da İzmir yolu Ataevler metro istasyonu mevkiinde yağış sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR sürücüsü önce metro tellerine çarptı. Çarpmanın ardından savrulan TIR, o sırada yoldan geçen ambulansa da vurarak durabildi. Kazada TIR sürücüsü yaralanırken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İzmir yolu felç olurken, kaza nedeniyle metro seferleri de aksadı.

2018.11.16 12:03 - Son Güncellenme: 2018.11.16 14:30 - Bursa Bölge
A
Bursa'da feci TIR kazası!
02:17 Bursa'da feci TIR kazası! -2

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da feci TIR kazası! -2

00:32 Bursa'da feci TIR kazası!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da feci TIR kazası!

Bursa'da ana yolda feci TIR kazası...

İzmir yolu Ataevler metro istasyonu mevkiinde yağış sebebiyle kayganlaşan yolda TIR sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Bir anda kaymaya başlayan TIR önce metro tellerine çarptı.

Çarpmanın ardından savrulan TIR, o sırada yoldan geçen ambulansa da vurarak durabildi. Kazada TIR'ın ön kısmı dorsesinden ayrılarak yola savruldu.

Kazada TIR sürücüsü yaralanırken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kaza sebebiyle İzmir yolunda trafik felç olurken, ulaşım durma noktasına geldi.

Bursa'da kontrolünü kaybeden tır sürücüsü, önce metronun demirlerini, ardından bir ambulansı biçti. Feci kazada tır sürücüsü yaralandı. 
İzmir yolu Ataevler metro istasyonu mevkiinde yağış sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü A.A., önce metro tellerine çarptı. Çarpmanın ardından savrulan tır, o sırada yoldan geçen ambulansa da vurarak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralanırken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İzmir yolu felç olurken, kaza nedeniyle metro seferleri de aksadı. 
İzmir yolu Ataevler metro istasyonu mevkiinde yağış sebebiyle kayganlaşan yolda tır sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir anda kaymaya başlayan tır önce metro tellerine çarptı. Çarpmanın ardından savrulan tır, o sırada yoldan geçen ambulansa vurarak durabildi. Kazada tırın ön kısmı dorsesinden ayrılarak yola savruldu. Tır sürücüsü yaralanırken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kaza sebebiyle İzmir yolunda trafik felç olurken, ulaşım durma noktasına geldi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.16 12:03 - Son Güncellenme: 2018.11.16 14:30 - Yaman Kaya
A