Bursa'da feci kaza! Biri eczaneye diğeri fabrikaya daldı

Bursa'da feci kaza! Biri eczaneye diğeri fabrikaya daldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil mobilya fabrikasına daldı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Necati Civek (53), itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Bir diğer kazada da bir aracın çarptığı park halindeki taksi dolmuş kaldırımda bulunan eczaneye girdi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken eczanede ve araçlarda maddi hasar meydana geldi. 

2018.08.27 22:57 - Son Güncellenme: 2018.08.27 23:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da feci kaza! Biri eczaneye diğeri fabrikaya daldı
02:38 Bursa'da feci kaza! Biri eczaneye diğeri fabrikaya daldı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da feci kaza! Biri eczaneye diğeri fabrikaya daldı

Kaza, Ağaç İşleri Sanayi Mahmudiye Mahallesi Tandoğan Caddesi 26. Mobilya Sokak'ta meydana geldi. 

Necati Civek yönetimindeki 16 F1740 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yolun sağında faaliyet gösteren Mobilya fabrikasının duvarına çarptı. Sürücü Civek, hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Sıkışan sürücü, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralı sürücü, ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Kaza anı ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.



Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir diğer kaza ise Osmangazi ilçesi Haşimişcan Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 16 Z 8451 plakalı hafif ticari araç cadde üzerindeki 16 D 0340 plakalı taksi dolmuşa arkadan çarptı. Taksi çarpmanın etkisiyle yan tarafındaki kaldırıma çıkarak eczaneye daldı.

Kaza sırasında kaldırımda kimsenin bulunmaması ve eczanenin kapalı olması sebebiyle herhangi bir can kaybı yaşanmazken eczanenin camlarında ve kazaya karışan araçlarda ciddi hasar meydana geldi. Taksinin sürücüsü büyük bir şok yaşarken arkadan çarpan diğer aracın sürücüsü ise hatanın kendisine ait olduğunu belirtirken, olay yerine gelen polis ekipleri konuyla kazayla ilgili soruşturma başlattı

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.27 22:57 - Son Güncellenme: 2018.08.27 23:10 - HABER MERKEZİ
A