Bursa'da devriye gezen polisler yangını önledi

Bursa'da devriye gezen polisler yangını önledi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilya imalathanesinin önündeki kartonlarda çıkan yangını fark eden devriye gezen polis ekibi alevlerin iş yerine sıçramasını önledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

2018.09.20 00:41 - Son Güncellenme: 2018.09.20 01:29 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da devriye gezen polisler yangını önledi
02:07 Bursa'da devriye gezen polisler yangını önledi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da devriye gezen polisler yangını önledi

02:55 Bursa'da devriye gezen polisler yangını önledi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da devriye gezen polisler yangını önledi

Edinilen bilgilere göre yangın, metal sanayi 25. sokakta bulunan bir mobilya imalathanesin önünde meydana geldi.

İşyerinin önünde bulunan kartonlar henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Kısa süre içerisinde yangın büyüdü. Bu sırada sanayi içerisine devriye gezen polis ekibi ile nakliye şoförü alevleri görünce hemen müdahale ederek kartonları işyerinin önünden uzaklaştırdı. Polisler daha sonra itfaiye ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine gelen itfaiye erleri yangına müdahale ederek söndürdü. Zamanında fark edilmesiyle mobilya imalathanesi yanmaktan kurtarıldı. Yangın sonrası işyerinin güvenlik kameralarını inceleye emniyet ekipleri yangından kısa bir süre önce bir şahsın kartonların olduğu bölümde ayrıldığı tespit etti. Yangının kundaklama sonucu çıktığı tahmin edilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Diğer yandan mobilya fabrikası önünde çıkan yangının bir kişi tarafından çıkarıldığı belirlendi. Fabrika önündeki kartonları yakıp kaçan kişinin görüntüleri çevredesi güvenlik kameralarına yansıdı

.

Yangının ardından olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, güvenlik kameralarında yaptıkları kontrolde bir kişinin bisikletle fabrika önüne gelerek kartonları ateşe verdiğini, daha sonra da bisikletiyle olay yerinden ayrıldığını belirledi. Yangında fabrika zarar görmezken polis ekipleri, şüphelinin kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.  

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.20 00:41 - Son Güncellenme: 2018.09.20 01:29 - HABER MERKEZİ
A