Bursa'da dedikodu yaptığı gerekçesiyle komşusunu kaynar suyla haşladı

Bursa'da dedikodu yaptığı gerekçesiyle komşusunu kaynar suyla haşladı

BURSA'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde 36 yaşındaki N.Ç. adlı kadın, komşusu 47 yaşındaki Vildan Meşe'yi, bindiği servis aracında bidona koyduğu kaynar suyu üzerine dökerek haşladı.

2017.10.18 11:29 - Son Güncellenme: 2017.10.18 11:33 - Bursa Bölge
A
Bursa'da dedikodu yaptığı gerekçesiyle komşusunu kaynar suyla haşladı

Vücudunda birinci derecede yanıklar oluşan Meşe, hastanede tedaviye alındı. Gözaltına alınan ve savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan N.Ç., "Eşi yıllar önceden arkadaşım. Bu yüzden beni kıskanıyor, olur olmaz dedikodular yapıyor. Aile saadetim bozuldu. Canıma tak etti" dedi.


Olay, geçen pazartesi sabahı, Mustafakemalpaşa İlçesi'nde meydana geldi. Tarım işçisi olarak çalışan Vildan Meşe, bindiği servis aracında N.Ç.'nin saldırısına uğradı. N.Ç.'nin bir bidona doldurduğu kaynar suyu üzerine dökmesi sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar meydana gelen 2 çocuk annesi Meşe, arkadaşlarının haber vermesi sonucu olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bacaklarında, kollarında ve yüzünde yanıklar oluşan Meşe, tedaviye alındı. Meşe, ilk ifadesinde olayla ilgili, "Sabah servise binmiş, işe gidiyordum. Birden 'Yetti artık, bıktım senden' diye bağırıp, elindeki sıcak su dolu bidonu üzerime boşalttı. Daha önce de beni tehdit etmişti. Bu kadından şikayetçiyim" dedi. 



Olay sonrası, jandarma tarafından yakalanan N.Ç.'nin ise ifadesinde, "Vildan Meşe'nin eşi, en az 10 yıllık arkadaşım. Bu yüzden beni kıskanıyor. Uyarmama rağmen olur olmaz dedikodular ve haksız yakıştırmalar yapıyor; çevredekiler de bunu gerçek sanıyordu. Aile saadetimi bozdu. Canıma tak edince ben de böyle bir olay yaptım" dediği öğrenildi.



İfadesi alınan 2 çocuk annesi N.Ç., savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.10.18 11:29 - Son Güncellenme: 2017.10.18 11:33 - Gülcan Tekin
A