Bursa'da çayına uyuşturucu koydular!

Bursa'da çayına uyuşturucu koydular!

Bursa'da bir kişi, gittiği işyerinde içtiği çayına uyuşturucu madde koyulduğunu belirterek polise müracaat etti. S.Ç.'nin müracaatı üzerine polis, iki kişi hakkında, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma ve özendirme suçundan işlem yapıldığını açıkladı.

2014.12.20 12:45 - Son Güncellenme: 2014.12.20 12:45 - Bursa Bölge
A
Bursa'da çayına uyuşturucu koydular!

Mudanya ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda 36 yaşındaki S.Ç., işyerinden kız arkadaşı olan A.S.K. (28) ve menejerliğini yapan M.T. (51) ile birlikte bir işyerinin lobisinde oturmaya başladı. Garsonlara çay siparişi veren S.Ç., masadaki arkadaşlarıyla birlikte çay içti. Başı dönen S.Ç., midesinin bulandığını ve alnının uyuştuğunu söyledi. Çayın içerisine uyuşturucu madde koyulmuş olabileceğini belirten S.Ç., polise müracaat ederek A.S.K. ve M.T.'den şikayetçi oldu. Polis merkezinde ifade veren S.Ç., "Locada oturduğumuz esnada yanımıza esmer tenli, uzun boylu, kıvırcık saçlı birisi geldi. Garsonlar, 'Bir şey alır mısınız?' diye sordu. Sadece çay istediğimi söyledim. Kısa süre sonra çay geldikten sonra masada bulunanlarla birlikte çay içtik. Çayı içtikten sonra başım döndü, midem bulandı, alnım uyuştu. Kendimi kötü hissettim. İşyerinde çay içerisinde uyuşturucu veya uyarıcı madde içirildiğinden şüphelendim. Uyuşturucu maddeyi, beraber geldiğimiz iki kişi çayıma koymuş olabilir. İkisinden de şikayetçiyim." dedi. Cumhuriyet savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi'nde, tanımadığı kişilerden aldığı uyuşturucu maddeyi içtikten sonra rahatsızlanan O.Ç. hastaneye kaldırıldı. Polise ifade veren O.Ç., uyuşturucu kullandığını söyledi. Şüpheli hakkında, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Yıldırım ilçesinde ise devriye gezen polis ekibinin durumlarından şüphelendiği iki kişinin üzerinde, 63 gr. esrar maddesi ve 9 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Polis merkezine götürülen 25 yaşındaki E.B. ve 28 yaşındaki Ç.C.Ö. hakkında, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.12.20 12:45 - Son Güncellenme: 2014.12.20 12:45 - Sude Alp
A