Bursa'da cami avlusunda bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bursa'da cami avlusunda bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bursa'da, cami avlusuna gelen kalabalık grup, husumetli olduğu iddia edilen şahsı tekme tokat darp edip bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansırken, bıçaklanan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

2018.08.31 09:05 - Son Güncellenme: 2018.08.31 14:39 - Bursa Bölge
A
Bursa'da cami avlusunda bıçaklı kavga: 1 yaralı
03:17 Bursa'da cami avlusunda bıçaklı kavga: 1 yaralı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da cami avlusunda bıçaklı kavga: 1 yaralı

Olay, Bursa'nın Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi'nde bulunan Akşemsettin Camisi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nuri Ö.(35) cami avlusunda bulunan çay bahçesinde oturduğu sırada, iddiaya göre husumetli olduğu kişiler olay yerine 2 otomobille geldi.

Nuri Ö.'nün yanına giderek bir süre konuşan 6 şahıs, aniden Nuri Ö.'ye tekme tokat saldırarak darp etmeye başladı.

Ne olduğunu anlayamayan Nuri Ö. kendini korumaya çalışırken şahıslardan biri tarafından birçok yerinden bıçakladı. Nuri Ö., yere yığılmasına rağmen darp edilmeye devam edildi. 



Tüm yaşananlar güvenlik kamerasında 

Nuri Ö.'yü birçok yerinden bıçaklayarak darp eden şahıslar, ayırmaya çalışan vatandaşların da üzerine yürüdükten sonra otomobillere binerek olay yerinden uzaklaştı. Şahısların uzaklaşmasının ardından olayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

İlk müdahalesinin olay yerinde yapıldığı Nuri Ö., sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahsın, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

2 otomobille olay yerine gelen 6 şahsın, masada oturan Nuri Ö.'nün yanına giderek bir süre konuştuğu, daha sonra aniden saldırdıkları ve bıçaklayarak tekme tokat dövmeye devam ettikleri görüldü. 

İNTİKAM İÇİN YAPMIŞLAR

Bursa'da, Nuri Ö.'nün, cami avlusunda dövülüp, bıçaklanmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince olaya karıştığı belirtilen 6 kişinin kimliği tespit edildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyip, tanıkları dinleyen polis, şüphelilerden B.Ç., kardeşi A.Ç. ve arkadaşları O.G.'yi otomobillerinde seyir halindeyken yakaladı.

 Şüphelilerin, ifadelerinde, Nuri Ö.'nün Mudanya'da yakın arkadaşlarını bıçakladığı için kendisinden hesap sorduklarını söylediği öğrenildi. Polis ekipleri, diğer 3 kişiyi yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.31 09:05 - Son Güncellenme: 2018.08.31 14:39 - Gülcan Tekin
A