Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (27 Ağustos 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (27 Ağustos 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 31 derece dolaylarında seyrediyor. Meteoroloji yetkilileri yer yer gök gürültülü sağanak beklendiğini bildirdi. Yağışlı havanın perşembeye kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

2018.08.27 08:36 - Son Güncellenme: 2018.08.27 08:43 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (27 Ağustos 2018 Pazartesi)
02:52 Bursalılara yaz yağmuru sürprizi!

İLGİLİ VİDEO

Bursalılara yaz yağmuru sürprizi!

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 31 derece. Hava parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Sıcaklık yarın 30, çarşamba 29 derece dolaylarında seyredecek. 

Perşembeye kadar yer yer etkili gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Perşembe ve cuma Bursa'da yağmur yok. Sıcaklıklar 30-32 derece bandında olacak. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Kütahya, Afyon, Uşak, Denizli, Muğla'nın iç kesimleri, Adana, Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri, Eskişehir, Bolu, Düzce, Konya'nın batı kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tan ediliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.27 08:36 - Son Güncellenme: 2018.08.27 08:43 - Yaman Kaya
A