Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (27.09.2018 Perşembe)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (27.09.2018 Perşembe)

Bursa'da bugün rüzgar etkisini gösteriyor. Sıcaklık en yüksek 22 derece dolaylarında. Meteorolojinin yaptığı son hava tahminlerine göre pazar gününe kadar kentte yağış görülmeyecek.

2018.09.27 08:28 - Son Güncellenme: 2018.09.27 08:50 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (27.09.2018 Perşembe)
02:50 Bursa'da sonbaharda hayvanat bahçesine büyük ilgi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da sonbaharda hayvanat bahçesine büyük ilgi

Bursa'da bugün kuvvetli rüzgar var.

Rüzgarın; Marmara ve Ege'de fırtına (50-80 km/sa), Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( çatı uçması, ağaç ve ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte.

İDO ve BUDO seferlerinde iptallere gidildi.

İPTAL EDİLEN SEFERLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

Sıcaklıksa en yüksek 22 derece ölçülmekte. 

Bursa'da termometreler yarın 26'ya yükselecek. Kapalı bir hava Bursalıları karşılayacak. 

Bursalıları cumartesi ise 27 derecelik sıcaklık beklemekte. 

Pazar yağış geri geliyor. Bursa'da gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklık 26 derece ölçülecek.

Yeni hafta da sağanakla başlayacak. Sıcaklıksa değişmeyecek. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile bu sabah saatlerinde Kırklareli kıyıları, İstanbul, Kocaeli ve Çanakkale çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 4 ila 8 derece artması bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Ege'de fırtına (50-80 km/sa), Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Ege'de fırtına (50-80 km/sa), Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( çatı uçması, ağaç ve ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçeleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimleri, İstanbul, Kocaeli ve Çanakkale çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına (50-80 km/saat), güneybatı kesimlerinde kuvvetli fırtına (70-100 km/sa)şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.27 08:28 - Son Güncellenme: 2018.09.27 08:50 - Yaman Kaya
A