Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (25 Eylül 2018 Salı)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (25 Eylül 2018 Salı)

Bursa'da bugün sıcaklık 20 dereceye düştü. Hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların gece saatlerinden sonra 1800M üzerindeki seviyelerde karla karışık yağmur şeklinde görülmesi beklenmekte!

2018.09.25 08:38 - Son Güncellenme: 2018.09.25 08:54 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (25 Eylül 2018 Salı)
00:59 Bursalılar yağmura hazırlıksız yakalandı! Yollar göle döndü

İLGİLİ VİDEO

Bursalılar yağmura hazırlıksız yakalandı! Yollar göle döndü

Bursa'da yaz tadında günler bir süreliğine geride kaldı. 

Bugün sıcaklık 20 dereceye geriledi. 

Meteorolojiden de uyarı geldi! 

Hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların gece saatlerinden sonra 1800M üzerindeki seviyelerde karla karışık yağmur şeklinde görülmesi beklenmekte!

Rüzgarın; Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Orta Karadeniz'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması da gerekmekte...

İDO ve BUDO seferlerinde iptallere gidildi.

Sıcaklık yarın da 20 derece olacak. Sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam edecek. 

Bursa'da perşembe yağış öngörülmedi. Sıcaklığın 24 derece dolaylarında seyredeceği ifade edildi. 

Cuma ve cumartesi ise termometreler yeniden 27 dereceye çıkacak.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Karadeniz kıyıları, Amasya, Çorum, Kırıkkale, Çankırı çevreleri ile Ankara'nın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde, akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (30-60 kg/m2) bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde hissedilir derecede (8 ila 15 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Orta Karadeniz'de kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde, akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (30-60 kg/m2) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Orta Karadeniz'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.25 08:38 - Son Güncellenme: 2018.09.25 08:54 - Yaman Kaya
A