Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (23 Ocak 2019 Çarşamba)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (23 Ocak 2019 Çarşamba)

Bursa'da bugün hava parçalı zamanla çok bulutlu sıcaklık lodosun da etkisiyle en yüksek 16 derece dolaylarında seyrediyor. Akşam saatlerinden itibaren yer yer sağanak geçişleri bekleniyor.

2019.01.23 08:43 - Son Güncellenme: 2019.01.23 09:00 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (23 Ocak 2019 Çarşamba)
03:16 Bursa'da lodos hayatı felç etti!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da lodos hayatı felç etti!

Bursa'da bugün hava parçalı zamanla çok bulutlu sıcaklık en yüksek 16 derece dolaylarında seyrediyor. 

Akşam saatlerinden itibaren yer yer sağanak geçişleri görülecek. 

Lodosa dikkat!

Rüzgarın; Marmara bölgesinin batısında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 Km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Bursa'da termometreler yarın 15 dereceyi gösterecek. Hafif yağmur geçişleri görülecek. 

Cuma yağış yok. Sıcaklık yine 15 derece olacak. 

Bursa'da hafta sonu sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 16-13 derece bandında seyredecek.

Öte yandan kış turizminin gözdesi beyaz cennet olarak adlandırılan Uludağ'da kar kalınlığı son olarak 149 cm ölçüldü. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Ege ve Batı Akdeniz ile İstanbul çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne, Çanakkale, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ile öğleden sonra İzmir ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde, gece saatlerinde ise Antalya ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (40-70 Km/saat), Marmara'nın batısı ve Ege'nin iç kesimlerinde kuvvetli (30-60 Km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Edirne, Çanakkale, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ile öğleden sonra İzmir ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde, gece saatlerinde ise Antalya ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (40-70 Km/saat), Marmara'nın batısı ve Ege'nin iç kesimlerinde kuvvetli (30-60 Km/saat) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile İstanbul çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batısında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 Km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.23 08:43 - Son Güncellenme: 2019.01.23 09:00 - Yaman Kaya
A