Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (23 Mayıs 2018 Çarşamba)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (23 Mayıs 2018 Çarşamba)

Bursa'da parçalı bulutlu bir gökyüzünün beklendiği bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 28 derece olacak. Yağış ise beklenmiyor.

2018.05.23 08:47 - Son Güncellenme: 2018.05.23 09:00 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (23 Mayıs 2018 Çarşamba)
09:18 Bursa'nın şelalelerinden büyüleyen görüntüler

İLGİLİ VİDEO

Bursa'nın şelalelerinden büyüleyen görüntüler

Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 28 derece olarak ölçülecek.

Parçalı bulutlu bir gökyüzünün hakim olduğu Bursa'da bugün yağış beklenmiyor.  Meteorolojiden alınan bilgilere göre ise sıcaklık ise saat 12.00 ile 15.00 saatleri arasında 30 derece civarında hissedilecek.

Bursa'da yarın da yağış beklenmezken, çok bulutlu bir Perşembe günü bekleniyor ve sıcaklığın en yüksek 29 derece olacağı tahmin ediliyor.

CUMA GÜNÜNDEN İTİBAREN DİKKAT!

Bursa cuma gününden itibaren sağanak yağışlı havanın etkisi altına girecek ve sıcaklıklarda 3-4 derecelik düşüş görülecek.

Haftanın son iş gününde Bursa'da gökgürültülü sağanak yağışla birlikte sıcaklık 27 derece, Cumartesi ve Pazar da 26-27 derecelik havayla birlikte yağış sürecek.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik, Kayseri, Sivas, Niğde çevreleri ve Sakarya'nın güney kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, güney kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, yerel su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım ve yağış anında ani kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, Bilecik çevreleri ile Sakarya'nın güney kesimlerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu

EDIRNE °C, 29°C

Parçalı bulutlu

ISTANBUL °C, 24°C

Parçalı bulutlu

KOCAELI °C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.05.23 08:47 - Son Güncellenme: 2018.05.23 09:00 - Aysın Komitgan
A