Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (20 Mart 2019 Çarşamba)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (20 Mart 2019 Çarşamba)

Bursa'da bugün hava parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevreleri (Orhaneli, Keles, Harmancık, İnegöl ilçeleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklıksa en yüksek 19 derece dolaylarında seyretmekte. İşte Bursa'nın beş günlük hava durumunun detayları...

2019.03.20 08:54 - Son Güncellenme: 2019.03.20 09:21 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (20 Mart 2019 Çarşamba)
05:57 Bursa'da kuşlara "kuş bakışı"

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da kuşlara "kuş bakışı"

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 19 derece ölçülüyor. 

Bugün hava parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevreleri (Orhaneli, Keles, Harmancık, İnegöl ilçeleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. 

Yer yer sisle pus da etkili oldu. 

Bursa'da yarın ve cuma hava sıcaklığı 16 derece öngörüldü. 

Cumartesi 18 dereceyi gösterecek termometreler pazar 22'ye çıkacak. 

Öte yandan Uludağ'da kar kalınlığı son olarak 149 cm ölçüldü. Zirvede kar yağışı beklenmiyor. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla batı bölgelerin iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Isparta, Eskişehir, Balıkesir'in güneydoğusu, Bursa'nın güneyi, Manisa'nın doğusu ile Konya'nın batı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Ülkemiz genelinde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, zamanla güneydoğusunun çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Balıkesir'in güneydoğusu ve Bursa'nın güney çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 19°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevreleri (Orhaneli, Keles, Harmancık, İnegöl ilçeleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.20 08:54 - Son Güncellenme: 2019.03.20 09:21 - Yaman Kaya
A