Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (18 Ekim 2018 Perşembe)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (18 Ekim 2018 Perşembe)

Bursa'da bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu sıcaklık en yüksek 22 derece. Sabah saatlerinde sis etkisini gösterdi, hafif yağış geçişleri görülebilir.

2018.10.18 08:43 - Son Güncellenme: 2018.10.18 08:58 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (18 Ekim 2018 Perşembe)
03:44 Bursa Uludağ sonbahar ile renklendi

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ sonbahar ile renklendi

Bursa'da bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu sıcaklıksa en yüksek 22 derece dolaylarında seyretmekte. 

Sabah sis etkili olurken, hafif yağış geçişleri görülebilir. 

Yarın parçalı bulutlu bir hava Bursalıları karşılayacak. Hava sıcaklığında bir değişiklik beklenmiyor. 

Hafta sonu sıcaklıklar 20 derecenin altına düşüyor. 

Bursa'da cumartesi 19, pazarsa 17 derecelik hava sıcaklıkları etkili olacak. Her iki gün de yer yer yağış yüzünü gösterecek. Özellikle pazara dikkat! Yapılan son hava tahminlerine göre yağışın sağanak şeklinde olması öngörüldü.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri Kütahya, Hakkari, Çankırı ve Eskişehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'da toz taşınımı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'da toz taşınımı beklendiğinden; görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney ve doğu kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.18 08:43 - Son Güncellenme: 2018.10.18 08:58 - Yaman Kaya
A