Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (17 Ocak 2019 Perşembe)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (17 Ocak 2019 Perşembe)

Bursa'da sıcaklıklar yükselmeye başlıyor... Bursa'da bugün hava parçalı bulutlu sıcaklık en yüksek 10 derece ölçülüyor. Kar yağışı terk etti. Sıcaklık yarın 12, cumartesi 11 derece dolaylarında seyredecek. Bursalıları pazar yer yer hafif yağmur karşılayacak. Sıcaklıksa aynı seviyede kalacak.

2019.01.17 09:08 - Son Güncellenme: 2019.01.17 09:15 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (17 Ocak 2019 Perşembe)
02:45 Bursa Uludağ tatilci akınına uğradı

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ tatilci akınına uğradı

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 10 derece dolaylarında seyretmekte. Hava parçalı bulutlu. Bursa'da etkili olan kar yağışı kenti terk etti. 

Sıcaklık yarın 12 derece ölçülecek. Hava yine parçalı bulutlu olacak. 

Bursalıları cumartesi ve pazar 11 derecelik sıcaklıklar karşılayacaK. 

Pazar günü yer yer hafif yağmur geçişleri görülebilir. 

Önümüzdeki pazartesi termometreler 14 dereceyi gösterecek. 

Öte yandan kış turizminin gözdesi beyaz cennet Uludağ'da kar kalınlığı son olarak 157 cm ölçüldü. Zirvede bugün kar yağışı etkili. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç) ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Ankara, Kayseri, Sivas, Bolu ve Karabük çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle kar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı, doğu kesimlerde 4-6 derece azalacağı beklenmektedir.

RÜZGAR: Rüzgarın; ülkemiz genelinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ve orta kuvvette, Orta ve Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin edilmektedir.

UYARILAR

ZİRAİ DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde zirai faaliyetlerin devam ettiği Ege Bölgesinin kıyı kesiminde hafif şiddette, Antalya, Adana, Osmaniye ve Hatay'da hafif şiddette zirai don tehlikesi bulunduğundan çiftçilerimizin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Orta ve Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, kar savrulması nedeniyle görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.17 09:08 - Son Güncellenme: 2019.01.17 09:15 - Yaman Kaya
A