Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (17 Mayıs 2018 Perşembe)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (17 Mayıs 2018 Perşembe)

Bursa'da bugün hava sıcaklığı 31 dereceye kadar yükselecek ve gün içerisinde hissedilen sıcaklık 33 dereceye kadar ulaşacak. Akşam saatlerinde ise yer yer bazı bölgeler kısa süreli yağışlar görülebilir.

2018.05.17 08:53 - Son Güncellenme: 2018.05.17 09:06 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (17 Mayıs 2018 Perşembe)
01:36 Bursa'da sağanak yağış etkili oldu

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da sağanak yağış etkili oldu

Bursa'da bugün sıcaklık gün içerisinde en yüksek 31 dereceye kadar yükselecek. Sabah saatlerinden itibaren güneş yüzünü gösteriyor.

Özellikle 12.00 ile 15.00 saatleri arasında hissedilecen sıcaklık 33 dereceye kadar ulaşıyor.

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre, Bursa'da bugün bazı bölgelerde yer yer yağış görülebilir. Özellikle 15.00 ile 18.00 saatleri arasında beklenen yağışların yerel olmak üzere kısa süreli olacağı bildirildi. Hissedilen hafif rüzgar ise etkisini bugünden itibaren kaybetmeye başlıyor.

Bursa'da önümüzdeki günlerde ise gökgürültülü sağanak yağışlar etkili olmaya başlayacak.

Ramazanın 3. gününden itibaren hava sıcaklığı 30 derece ve altına düşmeye başlayarak, hafta sonuna dek yağış bekleniyor.

Yarın (CUMA) hava sıcaklığı 30 derece olacak ve gökgürültülü sağanak yağış, Cumartesi ve Pazar da etkili olmaya devam edecek.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İç Ege, Göller Bölgesi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Kırklareli, Edirne, Bayburt, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının Ülkemiz genelinde artacağı, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli ile zamanla Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 31°C

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EDIRNE °C, 29°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ISTANBUL °C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELI °C, 31°C

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.05.17 08:53 - Son Güncellenme: 2018.05.17 09:06 - HABER MERKEZİ
A