Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (16 Ekim 2018 Salı)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (16 Ekim 2018 Salı)

Bursa'da bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde pus etkili oldu. Sıcaklıksa en yüksek 24 derece dolaylarında ölçülüyor. Meteoroloji yetkilileri uyardı: Yarından itibaren yer yer gök gürültülü sağanak yağış Bursa'yı etkisi altına alacak! İşte hava durumunun detayları...

2018.10.16 08:39 - Son Güncellenme: 2018.10.16 08:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (16 Ekim 2018 Salı)
03:44 Bursa Uludağ sonbahar ile renklendi

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ sonbahar ile renklendi

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 24 derece dolaylarında seyrederken hava parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde pus etkisini gösterdi. 

Meteoroloji yetkililerinden Bursa için uyarı geldi: Yarından itibaren Bursa'yı gök gürültülü sağanak yağış etkisi altına almaya başlayacak. Yağışların yer yer etkili olması beklenmekte.

Yağışlı hava dalgasının önümüzdeki pazara kadar görüleceği ifade edildi. 

Yarın 26 derece ölçülecek sıcaklık cuma ve cumartesi 22 derece dolaylarında seyredecek. Önümüzdeki beş gün boyunca sıcaklığın 22 derecenin altına inmeyeceği kaydedildi. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; sabah ilk saatlerde Samsun, öğleden sonra Akdeniz'in iç kesimleri (Toroslar Mevkii), Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Osmaniye, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Malatya ve Hakkari çevreleri ile İstanbul'un kuzey, Adana'nın kuzey ve doğu, Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın batı ve Malatya'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu ile İç Ege'de yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte, akşam saatlerine kadar Güneydoğu Anadolu Bölgesinde toz taşınımı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu bölgelerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde akşam saatlerine kadar toz taşınımı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde azalma vb.) tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra İstanbul'un kuzey kıyılarının kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.16 08:39 - Son Güncellenme: 2018.10.16 08:52 - HABER MERKEZİ
A