Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (15 Şubat 2018 Perşembe)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (15 Şubat 2018 Perşembe)

Bursa'da bugün hava çok bulutlu sıcaklık en yüksek 15 derece ölçülüyor. Yarın da sıcaklık aynı seviyede kalacak. Bursa'da cumartesi ve pazar sıcaklık 10 derece dolaylarında seyredecek. Cumartesi yağmur geçişleri beklenmekte.

2018.02.15 08:57 - Son Güncellenme: 2018.02.15 09:12 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (15 Şubat 2018 Perşembe)
01:03 Bursa'da sevgililere gökkuşağı sürprizi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da sevgililere gökkuşağı sürprizi

Bursa'da bugün  hava sıcaklığı en yüksek 15 derece. Çok bulutlu, kapalı bir hava Bursalıları karşıladı, meteoroloji yetkilileri yağış beklenmediğini bildirdi. 

Sıcaklık yarın da aynı seviyede seyredecek. Yine çok bulutlu bir hava tahmini yapıldı. 

Meteoroloji yetkilileri cumartesi yağmur geçişleri görülebileceğini ifade etti. Sıcaklığın 10 dereceye ineceği kaydedildi. 

Bursa'da pazar da sıcaklık 10 derece. Yağışsa beklenmemekte. 

Kış turizminin gözdesi tatilciler tarafından beyaz cennet olarak adlandırılan Uludağ'da cumartesi hafif kar yağışı var. Kar kalınlığı son olarak 133 cm ölçüldü. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesiminin yüksekleri (Toroslar Mevkii) ile öğle saatlerinde Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat ve Tokat çevreleri ile Ordu'nun iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklenen yağışların, Muğla il geneli ile İzmir ve Aydın'ın batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı meydana geleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, güneydoğu kesimlerde doğu, Marmara ile Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Güney Ege kıyıları ile Çeşme çevrelerinde kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bugün akşam saatlerinde Muğla il geneli ile İzmir ve Aydın'ın batı ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım riski, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.15 08:57 - Son Güncellenme: 2018.02.15 09:12 - HABER MERKEZİ
A