Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (12 Şubat 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (12 Şubat 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 8 derece ölçülüyor. Yer yer yağmur etkili oluyor. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın yarın 11 dereceye çarşamba günüyse 14'e yükseleceğini bildirdi. Çarşamba yağış şiddetini artıracak.

2018.02.12 08:49 - Son Güncellenme: 2018.02.12 09:20 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (12 Şubat 2018 Pazartesi)
04:59 Bursa GÜMTOB Başkanı Beceren: 'Günübirlikçiler Uludağ'a yük oluyor'

İLGİLİ VİDEO

Bursa GÜMTOB Başkanı Beceren: 'Günübirlikçiler Uludağ'a yük oluyor'

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 8 derece seviyesinde seyretmekte. Yer yer yağmur etkisini gösteriyor. 

Meteoroloji yetkililerinin yaptığı son hava tahminlerine göre sıcaklık Bursa'da yarın 11 derece ölçülecek. Çok bulutlu, kapalı bir hava Bursalıları karşılayacak. 

Çarşamba yeniden sağanak var. Sıcaklıksa lodosun etkisiyle 14 dereceye çıkacak. 

Perşembe 13, cuma günü de Bursa'da 10 derecelik hava sıcaklığı beklendiği ifade edildi. Yer yer yağmur etkisini her iki gün de sürdürecek. 

Kış turizminin gözdesi beyaz cennet olarak adlandırılan Uludağ'da kar kalınlığı son olarak 124 cm ölçüldü. Zirvede önümüzdeki 5 gün boyunca kar yağışı öngörüldü. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatı ve güneydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Sivas, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi ile Kahramanmaraş'ın batısında öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Çankırı, Nevşehir, Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının azalarak kuzey, batı ve iç kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinde Adana ile Osmaniye'nin kuzey ve Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Lokal su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.12 08:49 - Son Güncellenme: 2018.02.12 09:20 - HABER MERKEZİ
A