Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (11 Aralık 2017 Pazartesi)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (11 Aralık 2017 Pazartesi)

Bursa'da bugün hava sıcaklığı en yüksek 16 derece olarak ölçülüyor. Yer yer sis ve pus etkili. Meteorolojinin yaptığı açıklamaya göre bu hafta Bursa'da yağış görülmeyecek. Sıcaklık hafta sonuna doğru 20 dereceye çıkacak.

2017.12.11 08:49 - Son Güncellenme: 2017.12.11 09:04 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (11 Aralık 2017 Pazartesi)
00:40 Bursa'daki şiddet lodos hasara yol açtı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'daki şiddet lodos hasara yol açtı

Bursa'da şiddetli lodos, sağanak ve fırtınanın ardından haftanın ilk günü sıcaklık en yüksek 16 derece seviyesinde seyretmekte. Günün ilk saatlerinde hava yine çok soğuktu. Geceyse sıcaklık 5 dereceye kadar inecek.

Bugün yer yer sis ve pus da etkisini gösterdi. 

Meteorolojinin yaptığı açıklamaya göre sıcaklık yarın 18 derece olacak. Çarşamba ise termometreler 19'u gösterecek. Her iki gün de yine yer yer sis ve pus hadisesi öngörüldü. 

Bursalıları perşembe ve cuma günleriyle 20 derecelik sıcaklık ve parçalı bulutlu bir hava beklemekte. 

Öte yandan kış turizminin gözdesi beyaz cennet Uludağ'da da önümüzdeki 5 gün boyunca yağış görülmeyeceği ifade edildi. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Samsun, Tokat, Ordu, Sivas ve Erzincan çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Tokat çevrelerinde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Karadeniz'de zaman zaman kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.11 08:49 - Son Güncellenme: 2017.12.11 09:04 - HABER MERKEZİ
A