Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (10 Eylül 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (10 Eylül 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 25 derece ölçülüyor. Hava parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yer yer etkili sağanak Bursa'da hafta sonuna kadar etkisini devam ettirecek.

2018.09.10 08:43 - Son Güncellenme: 2018.09.10 08:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (10 Eylül 2018 Pazartesi)
00:59 Bursalılar yağmura hazırlıksız yakalandı! Yollar göle döndü

İLGİLİ VİDEO

Bursalılar yağmura hazırlıksız yakalandı! Yollar göle döndü

Bursa, yağışlı bir haftaya merhaba dedi. 

Sonbahar kendini hissettirmeye başlıyor. Bugün sıcaklık en yüksek 25 derece. Hava parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. 

Yer yer etkili sağanak hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek. 

Sıcaklık yarın ve çarşamba 26, perşembe 29 cuma ise yine 26 derece ölçülecek. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Balıkesir, Nevşehir, Sivas, Muş, Diyarbakır ve Şanlıurfa çevreleri ile Antalya'nın doğusunun iç ve yüksek kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Giresun ve Rize çevreleri ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Giresun ve Rize çevreleri ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin doğusu ile Balıkesir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerine kadar İstanbul ile Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.10 08:43 - Son Güncellenme: 2018.09.10 08:52 - HABER MERKEZİ
A