Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (09.08.2018 Perşembe)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (09.08.2018 Perşembe)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 32 derece ölçülüyor. Meteoroloji yetkililerinin açıklamasına göre nem oranıysa yüzde 95'e dayandı. Önümüzdeki 5 günlük periyotta Bursa'da yağış beklenmiyor. Sıcaklık yarın 33, hafta sonu ise 31 derece dolaylarında seyredecek.

2018.08.09 08:23 - Son Güncellenme: 2018.08.09 08:57 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (09.08.2018 Perşembe)
02:15 Bursa'da sıcaktan bunalan ayıların buzlu meyve keyfi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da sıcaktan bunalan ayıların buzlu meyve keyfi

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 32 derece.

Hava parçalı yer yer çok bulutlu, oldukça da bunaltıcı. Nem oranı yüzde 95'e dayandı. 

Önümüzdeki 5 günlük periyotta Bursa'da yağış öngörülmedi. 

Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın yarın 33, hafta sonu ise 31 derece dolaylarında seyredeceğini ifade etti. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Karabük çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu, Giresun, Rize ve Artvin çevreleri ile Samsun ve Trabzon'un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin doğusunda 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun güneybatısı ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeybatısında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ordu, Giresun, Rize ve Artvin çevreleri ile Samsun ve Trabzon'un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Ani Sel, Taşkın, Su Baskını, Heyelan, Yıldırım, Ulaşımda Aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun güneybatısı ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeybatısında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA °C, 32°C

Parçalı yer yer çok bulutlu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.09 08:23 - Son Güncellenme: 2018.08.09 08:57 - Yaman Kaya
A