Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (07 Kasım 2018 Çarşamba)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (07 Kasım 2018 Çarşamba)

Bursa'da bugün yer yer sis ve pus etkili olurken sıcaklık en yüksek 19 derece ölçülüyor. Yarın hava daha açık olacak ancak sıcaklık en yüksek 18 derece dolaylarında seyredecek. Önümüzdeki beş günlük periyotta yağışın beklenmediği Bursa'da cuma 17 dereceye inecek hava sıcaklığı hafta sonu yine 18-19 derece bandında gezinecek. İşte Bursa'nın beş günlük hava durumunun detayları...

2018.11.07 08:49 - Son Güncellenme: 2018.11.07 09:05 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (07 Kasım 2018 Çarşamba)
03:16 Bursa'da dağcılardan vefa tırmanışında müthiş görüntüler ortaya çıktı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da dağcılardan vefa tırmanışında müthiş görüntüler ortaya çıktı

Bursa'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu; yer yer sisle pus da etkili oldu. 

Hava sıcaklığı en yüksek 19 derece ölçülmekte. 

Meteoroloji yetkilileri yarın güneşin daha fazla yüzünü göstereceğini bildirdi. Sıcaklıksa bir derecelik gerilemeyle 18 derece seviyesinde seyredecek. 

Önümüzdeki beş günlük periyotta yağışın öngörülmediği Bursa'da cuma 17, cumartesi 18, pazarsa 19 derecelik hava sıcaklığı tahmininde bulunuldu. 

Gece saatlerinde sıcaklığın beş dereceye kadar indiğini hatırlatmakta da fayda var.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile İstanbul'un kuzey, Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, İstanbul'un kuzey kesimleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.07 08:49 - Son Güncellenme: 2018.11.07 09:05 - HABER MERKEZİ
A