Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (01 Ekim 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (01 Ekim 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 24 derece ölçülüyor. Yer yer gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Bugün akşam saatlerinde rüzgarın kuvvetlenmesi de bekleniyor. Sağanak yarın da etkisini sürdürdükten sonra kenti terk edecek. İşte hava durumunun ayrıntıları...

2018.10.01 08:39 - Son Güncellenme: 2018.10.01 08:45 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (01 Ekim 2018 Pazartesi)
00:23 Bursa'da şimşekler geceyi aydınlattı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da şimşekler geceyi aydınlattı

Bursa'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. 

Sıcaklık en yüksek 24 derece. Akşam saatlerinde rüzgarın kuvvetlenmesi  öngörüldü. 

Sağanak yağış yarın da etkili olacak. Bursa'da beklenen en yüksek hava sıcaklığı 26.

Bursalıları çarşamba 26, perşembe 25, cuma ise 23 derecelik hava sıcaklıkları karşılayacak. Yağışsa kenti çarşambadan itibaren terk edecek.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Mersin, Adana ve Osmaniye çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Muğla, Çanakkale, Balıkesir'in batı kıyıları, Edirne, Kırklareli, Antalya ve Burdur'un doğu ilçeleri ile Isparta'nın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli (30-60 km/sa.) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Muğla, Çanakkale, Balıkesir'in batı kıyıları, Edirne, Kırklareli, Antalya ve Burdur'un doğu ilçeleri ile Isparta'nın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyılarında yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa.) olarak esmesi bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.01 08:39 - Son Güncellenme: 2018.10.01 08:45 - Yaman Kaya
A