Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (17 Ağustos 2018 Cuma)

Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (17 Ağustos 2018 Cuma)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 32 derece ölçülüyor. Bursalılar güne yer yer etkili gök gürültüsü ve yağışla merhaba dedi. Yağış gün içinde etkisini yitirecek. Hafta sonu, arife ve bayramda yağış beklenmiyor.

2018.08.17 08:26 - Son Güncellenme: 2018.08.17 08:38 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (17 Ağustos 2018 Cuma)
00:24 Bursa'da gökkuşağı büyüledi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da gökkuşağı büyüledi

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 32 derece dolaylarında seyrederken, günün ilk saatlerinde yer yer etkili gök gürültüsü ve yağış kendini gösterdi. 

Meteoroloji yetkilileri uyarıyı İstanbul için yaptı. "Yapılan son meteorolojik değerlendirmeler ve radar verilerine göre; İstanbul'un Anadolu yakasında beklenen gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Bursa'daysa etkisini yitiren yağışın şiddetlenmesi beklenmemekte. 

Hafta sonu, arife ve bayramda da yağış yok. 

Bursa'da yarın ve pazar sıcaklığın 32-33 derece dolaylarında seyretmesi öngörüldü.

Kurban Bayramı'nın arifesi olan önümüzdeki pazartesi beklenen sıcaklık 34 derece.

Bayramın ilk günü olan salı da 31 derecelik hava sıcaklığı tahmini yapıldı.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Bursa, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Trabzon ve Rize çevreleri ile Bilecik'in güney, Artvin'in kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla güneydoğusunun parçalı bulutlu, ilk saatlerde Bursa çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Bilecik'in güney kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 32°C

Parçalı bulutlu, ilk saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.17 08:26 - Son Güncellenme: 2018.08.17 08:38 - Yaman Kaya
A