Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (15 Aralık 2017 Cuma)

Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (15 Aralık 2017 Cuma)

Bursa'da bugün hava sıcaklığı en yüksek 19 derece olarak ölçülüyor. Yer yer sis ve pus hadisesi görülmekte. Dikkat! Meteorolojiden uyarı geldi. Bursa, yağışlı hava dalgasının etkisi altına giriyor. Yarın sağanak yağış etkili olacak. Pazarsa Bursa'da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

2017.12.15 08:54 - Son Güncellenme: 2017.12.15 09:06 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (15 Aralık 2017 Cuma)
04:02 Bursa'da 'kışbahar' yaşanıyor!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da 'kışbahar' yaşanıyor!

Bursa'da bugün sıcaklık 19 derece seviyesinde seyretmekte. Yer yer sis ve pus ekisini gösteriyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Bursa için yağışlı hava dalgası uyarısı geldi. 

Sıcaklık yarın 20 derece olacak. Sağanak yağış görülecek.

Pazarsa Bursa'da 21 derecelik hava sıcaklığı tahmini yapıldı. Meteoroloji yetkilileri kuvvetli sağanak yağış görüleceği açıklamasında bulunarak vatandaşları ve yetkilileri tedbirli olmaları hususunda uyardı.

Bursa, yeni haftaya da yağışla merhaba diyecek. Önümüzdeki hafta sıcaklıklar da sert düşecek.

18 Aralık Pazartesi sağanak yağış öngörüldü. Sıcaklığın 12 dereceye gerileyeceği bildirildi. 

19 Aralık Salı günü de yağmur beklenmekte. Sıcaklıksa 10 derecenin altına gerileyecek. Sıcaklığın en yüksek 9 derece olacağı ifade edildi.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu gece saatlerinde Kıyı Ege, Balıkesir'in kıyı ilçelerin hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Ülkemizin iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Balıkesir'in batı kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saaatlerinden itibaren batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, yer yer pus ve sisli.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.15 08:54 - Son Güncellenme: 2017.12.15 09:06 - HABER MERKEZİ
A