Bursa'da Bozbey Tıp Bayramı'nda hekimlerle birlikteydi

Bursa'da Bozbey Tıp Bayramı'nda hekimlerle birlikteydi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 14 Mart Tıp Bayramı'nda hastaneleri ziyaret etti. Bozbey, hekimlerin kutsal bir görev üstlendiklerini söyleyerek Tıp Bayramı'nı kutladı.

2018.03.14 15:09 - Son Güncellenme: 2018.03.14 15:10 - Bursa Bölge
A
Bursa'da Bozbey Tıp Bayramı'nda hekimlerle birlikteydi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mart Tıp Bayramı'nda, Nilüfer'deki hastaneleri ziyaret etti. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çakıcı ve Nazlı Yazgan'ın da katıldığı ziyaretlerde Başkan Bozbey ilk olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Tüm hekimlere ve sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Bozbey, 14 Mart Tıp Bayramı'nın sağlık camiasının sosyal ve mesleki sorunlarının tartışılarak çözüm bulunacağı bir gün olması dileğinde bulundu. Bozbey, "Hekimler olarak bir insanı hayata, yaşama döndüren çok kutsal bir görevi üstleniyorsunuz. Onun için bugüne kadar sağlık çalışanlarına, hekimlere yapılan saldırıları da huzurlarınızda kınamak istiyorum. Umarım bu tür şiddetler artık son bulur. Sizlerin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi bizler için ve hastalar için çok önemli. Tekrar bayramınız kutlu olsun" dedi.

Başkan Bozbey daha sonra Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Dörtçelik Ruh Sağlığı Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nı ziyaret etti. Başkan Bozbey burada da Sorumlu Hekim Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Taymur ve diğer doktorlarla bir araya gelerek Tıp Bayramı'nı kutladı. Özel Medicabil Hastanesi'nde Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ve Başhekim Prof. Dr. Oya Kutlay, Medicana Bursa Hastanesi'nde de İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt ve Genel Müdür Dr. Necip Kozalı ile bir araya gelen Başkan Bozbey, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı, günün anısına çiçek ve kalem hediye etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.03.14 15:09 - Son Güncellenme: 2018.03.14 15:10 - Aysın Komitgan
A