Bursa'da bebek arabasındaki çocuk ölümden son anda kurtuldu!

Bursa'da bebek arabasındaki çocuk ölümden son anda kurtuldu!

Bursa'da 5 kişi ve bir bebeğin ölümden son anda kurtulması kameralara yansıdı. 

2017.11.12 12:18 - Son Güncellenme: 2017.11.12 12:32 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bebek arabasındaki çocuk ölümden son anda kurtuldu!
01:18 Bursa'da bebek arabasındaki çocuk ölümden son anda kurtuldu!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da bebek arabasındaki çocuk ölümden son anda kurtuldu!

Bursa'da şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kazalarda yayalar ve sürücülerin ne kadar dikkatsiz olduğu gözler önüne serildi. İlk kazada, yayalara kırmızı yandığı sırada bebek arabasıyla karşıya geçmek isteyen 5 kişi yola çıktı. Bu sırada kendisine yeşil ışık yanan araç sürücüsü yayaları görünce durmaya çalıştı. 2 kişi yola çıkar çıkmaz dururken, bebek arabasını kullanan kadın ve diğer 2 kişi koşar adımlarla karşıya geçmek istedi. Araç sürücüsü direksiyonu kırmasına rağmen bir kişiye çarptı. Bu sırada araç bebek aracına çarptı. Ancak annenin sıkı tutmasıyla bebek arabası devrilmedi. Yere düşen diğer kadın ise bir süre sonra ayağa kalktı.

Dikkatsizce şerit değiştirdi, ticari taksiye çarptı

İkinci kazada ise, seyir halindeki motosiklet sürücüsü dikkatsiz şekilde şerit değiştirdi. Bu sırada bir ticari taksi önüne çıkan motosikletliye çarptı. Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle yere düştü. Üçüncü görüntüde ise, çöp kamyonu ile otomobilin çarpışması kameraya yansıdı.

İki bisikletli aynı anda düştü

Bir başka kazada, iki bisiklet sürücüsü, seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yere düştü. O sırada bir güvenlik görevlisi ve vatandaşlar bisikletlilerin yardımına koştu. Diğer görüntülere ise dikkatsiz şerit değiştiren sürücülerin diğer araçlarla çarpışmaları yansıdı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.11.12 12:18 - Son Güncellenme: 2017.11.12 12:32 - Aysın Komitgan
A