Bursa'da bayram telaşı başladı

Bursa'da bayram telaşı başladı

Bursa'da Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, vatandaşların alışveriş telaşı başladı. Kapalıçarşı ve Uzunçarşı'da yoğunluk gözlenirken, esnaf döviz kurundaki gelişmeler nedeniyle satışların geçtiğimiz seneye oranla düştüğünü belirtti. Vatandaşlar ise bayramlıkların kendilerini cezbettiğini söylerken pahalılıktan şikayet ediyor.

2019.05.26 11:55 - Son Güncellenme: 2019.05.26 12:35 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bayram telaşı başladı
02:10 Bursa'da bayram telaşı başladı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da bayram telaşı başladı

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bursalılar Kapalıçarşı'ya akın etti. Vatandaşlar, fiyatların yüksek olduğundan yakınırken, Esnaf, geçmiş bayramlara göre alışverişin hareketli olmadığını ileriye sürdü.

Döviz kurundaki dalgalanmanın satışları çok etkilediğini belirten Koza Han yöneticilerinden Nihat Karaca, "Ramazan şu an sakin geçiyor. İşlerimiz biraz durdu. Ama, yabancı ve yerli guruplar gelince daha iyi oluyor. Bayram üzeri dahada hareketleneceğini düşünüyorum. İşlerimiz ve ekonomimiz rahatlayacak inşallah. Geçen ramazan ayına göre, bu ramazan işlerimizde şimdilik düşüş oldu. Halen ürünlerimizdeki fiyatlar geçen yılın aynısı. Biz yine işlerin açılacağından ümitliyiz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.05.26 11:55 - Son Güncellenme: 2019.05.26 12:35 - HABER MERKEZİ
A