Bursa'da BATISİAD'da güncel vergi düzenlemesi sunumu

Bursa'da BATISİAD'da güncel vergi düzenlemesi sunumu

Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD), dernek merkezine Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş ve heyetini davet etti.

2018.02.10 13:26 - Son Güncellenme: 2018.02.10 13:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da BATISİAD'da güncel vergi düzenlemesi sunumu

Programa Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş ile beraberinde, Gurup Müdürü Nazmi Saraçoğlu, KDV Müdürü Rafet Güccan, Gelir Kurumlar Müdürü Halil Şenver ayrıca Gelir uzmanı Necibe Cincioğlu ve Gelir Uzman yardımcısı Mete Rençber katılım sağladılar.

"ÜLKE MANFAATLERİNİ DİRİ TUTMALIYIZ"

BATISİAD Başkanı Ahmet Er konuşmasına başlamadan önce tüm katılımcılara teşekkür etti, ardından ülke gündemi ile ilgili en önemli konu başlığı olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm unsurları ile başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna yönelik, şanlı ordumuzun her daim Allah Yar ve Yardımcısı olsun açıklamasını yaptı. Sözlerine devam eden Başkan ER şunları aktardı, "ülkemiz zor günler yaşıyor bizlere düşen görev birlik ve beraberlik içerisinde olup ülke menfaatlerimizi diri tutmaktır. Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, "ordumuzun başlatmış olduğu sınır ötesi harekatın sonuna kadar arkasındayız en kısa sürede istediğimiz sonucu alacağımızdan şüphem yok. Bu akşam 2018 senesinde vergi sistemindeki güncel olan gelişmeleri aktaracağız BATISİAD'ın giderek büyüyen vizyonu bizi memnun ediyor davetlerinden dolayı tüm yönetim ve Başkan Ahmet Er'e teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplantının devamında Vergi Dairesinden gelen heyet sunumunu yaptıktan sonra katılımcıların sorularını cevaplandırdı. Gecenin sonunda BATISİAD yönetim kurulu ve davetli olan Bursa Vergi Dairesi heyeti hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.10 13:26 - Son Güncellenme: 2018.02.10 13:26 - HABER MERKEZİ
A