Bursa'da başkan İrfan Tatlıoğlu, ağabeyi hakkında ilk kez konuştu

Bursa'da başkan İrfan Tatlıoğlu, ağabeyi hakkında ilk kez konuştu

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, İYİ Parti'den Bursa milletvekili seçilen ağabeyi İsmail Tatlıoğlu hakkında konuştu. Tatlıoğlu, "Kendisi zaten AK Parti'nin kurucularındandır. Kimse bizi düşman sanmasın" dedi.

2018.07.23 09:41 - Son Güncellenme: 2018.07.24 20:36 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da başkan İrfan Tatlıoğlu, ağabeyi hakkında ilk kez konuştu
03:07 Bursa'da başkan İrfan Tatlıoğlu, ağabeyi hakkında ilk kez konuştu

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da başkan İrfan Tatlıoğlu, ağabeyi hakkında ilk kez konuştu

Bursada Bugün'e özel açıklamalarda bulunan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, 24 Haziran'da gerçekleştirilen 27'nci dönem milletvekili seçimlerinde İYİ Parti'den Bursa milletvekili seçilerek Meclis'e giren ağabeyi İsmail Tatlıoğlu'yla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İsmail Tatlıoğlu'nun 4 kardeşin en büyüğü olduğunu vurgulayan İrfan Tatlıoğlu, "Kendisi Uludağ Üniversitesi'nden emekli oldu; Bahçeşehir Üniversitesi'nin koordinatörlüğünü yaparken ayrıldı ve İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu. Bizi annemiz babamız belli bir terbiyeyle büyüttü. Benim 2 yaş büyüğümdür, ağabeyime şimdiye kadar ne "Öf" demişimdir ne de karşı gelmişimdir, gelemem de elimden gelmez. Benim de iki tane küçüğüm var birisi 5 yaş, birisi 10 yaş küçük. Onlar da bana öyledir; ceketlerini iliklemeden yanıma gelmezler. Böyle bir aile terbiyesi aldık" diye konuştu. 

"Düşman zannetmesinler"

Tatlıoğlu ailesi olarak hiçbir bireyin bu ülkeyle bir derdinin olmadığını kaydeden Orhaneli Belediye Başkanı, "Hepimiz bu ülkeyi seven dürüst, namuslu, haram yememiş, milli ve manevi değerleri en üstte tutmuş insanlarız. Ben ortaokul yıllarımdan beri Milli Türk Talebe Birliği, Akıncılar, Milli Selamet Partisi gibi akımlardan geliyorum. Ağabeyim de o zamandan beri Ülkü Ocakları, MHP böyle bir yoldan geliyor; ama her şeyimi emanet edebileceğim, güvenebileceğim bir büyüğüm. Çok başarılı, çok bilgili çok marifetli bir ağabeyimdir. Ben de elinden geldiği kadar siyasette kendini göstermeye çalışan, halkımıza hizmet etmeye çalışan birisiyim. Bizde sorun yok. Karşıdan bakanlar bizi düşman zannetmesin. Siyasi fikir olarak o başka bir şey seçmiştir, ben başka" açıklamasını yaptı. 

"Ağabeyim için canımı veririm"

İsmail Tatlıoğlu'nun AK Parti'nin kurucuları arasında yer aldığını vurgulayan İrfan Tatlıoğlu, "Ağabeyim, o dönem AK Partililerle yol arkadaşlığı yapmıştır. Doğuda çok var biliyorsunuz HDP'li bir milletvekilinin ağabeyi AK Parti'den aday olabiliyor. İki kardeş farklı görünebiliyor. Ama ben ağabeyim için canımı veririm, o da benim her istediğimi yapar diye düşünüyorum. Bursa'ya faydası olacağına ve şehrin insanına katkısı olacağına inanıyorum. Hiçbir zaman kimseye de zararı dokunmaz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.23 09:41 - Son Güncellenme: 2018.07.24 20:36 - HABER MERKEZİ
A