Bursa'da BALKANTÜRKSİAD'dan Bal-Göç'e ziyaret

Bursa'da BALKANTÜRKSİAD'dan Bal-Göç'e ziyaret

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) Başkan Berat Tunakan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde göreve gelen Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

2018.02.15 11:46 - Son Güncellenme: 2018.02.15 11:47 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da BALKANTÜRKSİAD'dan Bal-Göç'e ziyaret

Heyetlerin karşılıklı tanışmasının ardından BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan'a hayırlı olsun dileklerini sundu. Tunakan şunları söyledi: "BAL-GÖÇ bizim çatı kuruluşumuzdur, sosyal olayları çözümlemek noktasında BAL-GÖÇ önemli bir misyonu yerine getiriyor. Hepimizin bir ortak paydası var; Balkan göçmeni olmak. BALKANTÜRKSİAD olarak bizlerin ana amacı Balkan ülkeleri ile ticari ilişkilerimizin gelişmesini sağlamak. Buradan hareketle öncelikli yapacaklarımız arasında hem camialarımızı güçlendirmek, hem de Balkan coğrafyası ile iyi ikili ilişkiler kurmak var. Biz bu anlamda her zaman BAL-GÖÇ ile yakın ilişkiler içerisindeyiz."

BAL - GÖÇ Genel Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan, BALKANTÜRKSİAD heyetini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti aktarırken şöyle konuştu: "En başından beri sürdürdüğümüz bu sıcak diyalogların iş birliklerini daha çok arttırmasını diliyoruz. Ortaklaşa çalışma alanlarını çoğaltmalıyız. Umarım Balkanlar ile şehrimiz arasındaki kurulan köprülerin temellerini daha da sağlamlaştırırız."

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ile BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan, karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.15 11:46 - Son Güncellenme: 2018.02.15 11:47 - HABER MERKEZİ
A