Bursa'da bağımsız denetçiler eğitimde

Bursa'da bağımsız denetçiler eğitimde

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nca, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu onayıyla bağımsız denetçilere yönelik düzenlenen sürekli eğitim programları devam ediyor.

2018.09.12 11:04 - Son Güncellenme: 2018.09.12 11:04 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bağımsız denetçiler eğitimde

BSMMMO Hizmet Binası'nda düzenlenen ve KGK bağımsız denetim siciline kayıtlı bağımsız denetçilerin başvuru formu doldurarak katıldığı eğitimlerin ilki; BOBİ Finansal Raporlama Standartları konusunda, Prof. Dr. Yakup Selvi'nin eğitmenliğinde gerçekleşti. Eğitim programları çerçevesinde sırasıyla; Öğretim Üyesi Dr. Yasemin Ertan'ın eğitmenliğinde Bağımsız Denetim, Öğretim Görevlisi Adem Yıldırım'ın sunumunda BOBİ Finansal Raporlama Standartları Uygulaması ve Prof. Dr. Süleyman Uyar'ın eğitmenliğinde Bağımsız Denetim Uygulaması eğitimleri gerçekleşti.

SIRADAKİ EĞİTİM ANTALYA'DA

Eğitim programlarının açılışına katılan BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, meslektaşlarına başarılar dilerken, program hakkında da ayrıntılı bilgi verdi. Programların Bursa ve Antalya'da düzenleneceğini dile getiren BSMMMO Başkanı Sönmez, Bursa programının 5 eğitimden oluştuğunu bunlardan dördünün sona erdiğini, sadece Prof. Dr. Aylin Poroy Arsoy'un eğitmenliğinde gerçekleşecek olan Türkiye Muhasebe ve Finansal Raporlama Standartları eğitiminin kaldığını bildirdi. BSMMMO Başkanı Sönmez, Bursa'da düzenledikleri BOBİ Finansal Raporlama Standartları Uygulaması ve Bağımsız Denetim Uygulaması eğitimlerinin bir de 11-12-13-14 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenleneceğini duyurdu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.12 11:04 - Son Güncellenme: 2018.09.12 11:04 - HABER MERKEZİ
A