Bursa'da ahşap sanat ile birleşiyor (ÖZEL HABER)

Bursa'da ahşap sanat ile birleşiyor (ÖZEL HABER)

Bursa'da evinin garajında ahşaptan takılar yapan Kerem Sertaç Şekür, yaptığı tasarımlar ve ürünleri müşterilerin beğenisine sunuyor. Yapılan kişiye özel tasarımlar ise yoğun ilgi görüyor.

2019.02.12 10:21 - Son Güncellenme: 2019.02.21 12:03 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da ahşap sanat ile birleşiyor (ÖZEL HABER)
04:24 Bursa'da ahşap sanat ile birleşiyor (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da ahşap sanat ile birleşiyor (ÖZEL HABER)

SEFA BALABAN - BURCU SEKMEN / BURSADABUGUN

Bursa'da ahşap sanatla buluşuyor en özel anların hediyesi oluyor. Evinin altında bulunan garajda kurduğu atölyede ahşaptan takılar yapan Kerem Sertaç Şekür, sevgililer günü yoğunluğu yaşıyor. Yaptığı tasarımlar ile birden farklı kalemde el emeği üretimi yapan Şekür, "2007 yılında hobi olarak başladım ben bu işe. Burası evimin altında bulunan ufak bir atölye. Bu atölyede çocukluğum geçti.

Çocukluğumda da ahşap işleri ile uğraşmayı çok severdim. İlk yüzüğümü de 2007 yılında yaptım. O ahşap yüzüğü de zaman geçtiğinde geliştirdim. Daha sonra da insanlar tarafından beğenildikçe ilgi duydu. Yaklaşık 4 yıldır bu işle aktif olarak ilgileniyorum. Belirli kademelerden geçtikten sonra bu işi daha aktif hale getirmeye başladık. Son iki yılda 2 bin adet sipariş aldım. Onları teslim etmek ile uğraşıyorum" dedi.

BİR YÜZÜKĞÜN YAPIMI 3-4 GÜN SÜRÜYOR

Ahşap işlemenin önemli bir emek gerektirdiğinden bahseden Şekür, "Ahşap yüzükler kişiye özel yüzükler olduğu için bize bildiriyorlar. Beğendikleri model üzerinden daha sonra biz çalışmaya başlıyoruz. 3-4 gün sürebiliyor bir yüzüğün yapılması. Sadece yüzük değil, bileklik, küpe, kolye gibi ürünler de tasarlayıp yapıyoruz. Ahşap ile birlikte farklı metallleri de birleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.12 10:21 - Son Güncellenme: 2019.02.21 12:03 - HABER MERKEZİ
A