Bursa'da 12 kadının girişimcilik yolculuğu! (ÖZEL HABER)

Bursa'da 12 kadının girişimcilik yolculuğu! (ÖZEL HABER)

Bursa'daki çeşitli meslek eğitim merkezlerinde el sanatları üzerine eğitim alan 12 kadın, becerilerini iş hayatına yansıtmak için destek alıyor. Girişimcilerin, girişimcileri desteklediği program sektör temsilcilerinden de fon desteği alıyor.

2019.01.14 10:04 - Son Güncellenme: 2019.01.14 10:20 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da 12 kadının girişimcilik yolculuğu! (ÖZEL HABER)
02:38 Bursa'da 12 kadının girişimcilik yolculuğu! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da 12 kadının girişimcilik yolculuğu! (ÖZEL HABER)

HABER: BURCU SEKMEN  KAMERA: SEFA BALABAN

Sosyal girişimci Sevgi Uyumaztürk tarafından tasarlanan eğitim modülünün ilk ayağı girişimcilik eğitimi ile başladı. Yaşları 22 ila 55 arasında olan 12 kadın, girişimcilik eğitimi almak üzere Tofaş Anadolu Arabaları Müzesinin ev sahipliğinde toplandı.

Becerileri üzerine projeleri olan kadınların kimi ev hanımı kimi çalışıyor. 12 kadına girişimcilik eğitimi veren Gülbin Okur, "Kadın grubumuzu birleştiren en büyük nokta, iş yapmak istemeleri. Hepsi aslında girişimciliğe bir yerden adım atmışlar.

Şimdiye kadar hobi niteliğinde olan çalışmaları iş hayatına entegre etmek istiyoruz. Bizler de onlara çıkış noktası bulmak ve bu süreci hızlandırmak için onların yanındayız. İlk modülümüz girişimcilik olarak başladı bundan sonraki aşamalarda diksiyon ve satış pazarlama üzerine eğitimlerimiz olacak. Kadınlarımıza Eker Meydan,Dört Mevsim psikolojik danışmanlık merkezi ve Emrah Şimşek gayrimenkul uzmanı tarafından eşit fonlama yapıldı. Sürdürülebilir ve sürekliliği olan eğitimlerle onları destekliyoruz. Yola nasıl başlayacağını bilmeyen tüm kadınlarımızı da aramıza bekliyoruz" diye konuştu.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.14 10:04 - Son Güncellenme: 2019.01.14 10:20 - HABER MERKEZİ
A