Bursa Celal Bayar Anıt Parkı yenileniyor

Bursa Celal Bayar Anıt Parkı yenileniyor

Bursa Gemlik Belediyesi bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırırken, diğer yananda eski parkları bakımdan geçirerek yeniden düzenliyor.

2018.08.02 14:34 - Son Güncellenme: 2018.08.02 14:34 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Celal Bayar Anıt Parkı yenileniyor

Bu kapsamda Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Umurbey Mahallesi, Celal Bayar Anıt Parkında hummalı bir çalışma yürütüyor. 2.000 m2'lik park alanında sert zemin yenileme çalışmalarını tamamlayan ekipler, sulama sistemi, toprak takviyesi, serme çim ve bitkilendirme ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Kısa süre içinde tamamlanması planlanan tesfiye çalışmalarının ardından, Celal Bayar Anıt Parkı yenilenen yüzüyle mahalle sakinlerine hizmet verecek.

Göreve geldikleri günden itibaren ilçedeki mevcut yeşil alanları halkın kullanımına yakışır hale getirmek için çalıştıklarını belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçede boş bulunan her kamusal alanı park ve yeşil alan olarak değerlendirme çabası içinde olduklarını söyledi. "Bir yandan ilçemizde yeni park alanları kazandırırken diğer yandan da mevcut alanları da elden geçirerek hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet verir hale getirmeye çalışıyoruz" diye konuşan Başkan Yılmaz, "Belediye olarak bizler en iyi hizmeti sunmakla görevliyiz ancak vatandaşlarımız da park ve yeşil alan gibi kamuya açık bölgeleri koruyarak ve temiz tutarak bizlere destek olabilirler" dedi. Başkan Yılmaz, Gemlik'e nefes aldıracak, meydan, park ve bahçe ile yeşillendirme çalışmalarının tüm mahalle ve sokaklarda süreceğini sözlerine ekledi.

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.02 14:34 - Son Güncellenme: 2018.08.02 14:34 - HABER MERKEZİ
A