Bursa Büyükşehir'in Efeleri öğrencilerle buluştu

Bursa Büyükşehir'in Efeleri öğrencilerle buluştu

Bu sezon Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde mücadele eden ve A Grubu'nda liderliğini sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı sporcuları öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin, sorularıyla terlettiği buluşmada sporcular, öğrencilerden spor yapma sözü aldı.

2019.02.08 10:56 - Son Güncellenme: 2019.02.08 10:56 - Bursa Bölge
A
Bursa Büyükşehir'in Efeleri öğrencilerle buluştu

Sporu tabana yaymak ve genç nesillere sporu sevdirmek adına çeşitli projelere başarıyla imza atan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, erkek voleybol takımını Doğa Koleji Özlüce Kampüsü'nde öğrencilerle buluştu.

Okulun konferans salonunda yapılan söyleşi programına takım kaptanları Özer Özger, Tolga Altıntaş ile yabancı sporcular Jose Caceres, Metodi Ananiev, Libero Boğaç Han Zambak ve tecrübeli oyuncu İbrahim Başaran katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün yönetim kurulu üyeleri ve Voleybol teknik heyetinin de katıldığı programda öğrenciler sporcuları soru yağmuruna tuttu.

Sporun, kötü alışkanlıklardan uzak tutan, sosyalleşme ve iletişimi güçlendiren en önemli araç olduğunu dile getiren sporcular, öğrencilerin en az bir spor branşı ile uğraşmaları önerisinde bulundu. Düzenli spor yapan bir bireyin eğitim hayatında da faydasını mutlaka göreceğini söyleyen sporcular, öğrencilerden Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün spor organizasyonlarında yer alma ve maçlarına gelme sözü aldı. Etkinliğin ardından öğrenciler, sporcular ve teknik heyet hatıra fotoğrafında buluşarak anı ölümsüzleştirdi.

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.08 10:56 - Son Güncellenme: 2019.02.08 10:56 - Gülcan Tekin
A